Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 dec 2011 - Anul XVI, nr. 286 (4884)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   17 imagini |   ø fişiere video

Iniţiativă

Campania stradală „Îmbrăţişări gratuite”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 30 de voluntari au dăruit îmbrăţişări gratuite, dar şi un zâmbet, trecătorilor care s-au aflat în după-amiaza zilei de 1 Decembrie în zonele “de acţiune” din municipiul Fălticeni.

“Marea îmbrăţişare” s-a deschis la ora 12.00, în Piaţa “Nada Florilor”, atrăgând o mulţime de curioşi. Elevii de la cele trei licee din municipiu care au participat la această campanie au mers pe străzile din oraş, dar şi prin magazine cu pancarte pe care era înscris mesajul "Îmbrăţişări gratuite", încercând să atragă atenţia trecătorilor şi să îi îmbrăţişeze.

Ideea de a împărţi “Îmbrăţişări gratuite” şi în Fălticeni a aparţinut Consiliului Elevilor de la Colegiul Naţional “Nicu Gane”, prin implicarea preşedintei Flavia Pădurian şi a lui Vlad Ciobanu – vicepreşedinte, Consiliului Elevilor de la Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” – preşedintă Ileana Lavinia, Consiliului Elevilor de la Colegiul Agricol – preşedintă Andreea Dascălu, cu sprijinul Consiliului Judeţean al Elevilor Suceava, şi a pornit de la o simplă observaţie: lumea din ziua de azi are nevoie de afecţiune mai mult ca niciodată şi mai puţin timp decât oricând până acum pentru aşa ceva.

Timp de patru ore, voluntarii au oferit îmbrăţişări şi zâmbete fără a ţine de cont de sexul, vârsta ori graba trecătorilor. Majoritatea oamenilor au acceptat îmbrăţişările gratuite cu căldură, întrebând uneori "pentru ce?". Cum era de aşteptat, beneficiarii acestui gest de simpatie au reacţionat diferit, în funcţie de cum au înţeles mesajul transmis de tineri. Cei care au trecut mai departe ignorând acţiunea tinerilor de a le însenina viaţa fălticenenilor, în ziua cea mai importantă a românilor, Ziua Naţională, au fost foarte puţini.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania stradală „Îmbrăţişări gratuite”.
 Vizualizări articol: 1662 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Campania stradală „Îmbrăţişări gratuite”5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Atentie trimis de
( 3 dec 2011, 13:18:50
astia care dau free hugs, in traducere: "baga mana in buzunar". pe langa faptul ca sunt hoti. mai au si tot felul de bolihappy
1.1  RE: Atentie trimis de
( 3 dec 2011, 14:35:54
Sa moara mata?:) ... am facut cont numai ca sa'ti dau comm .. daca crezi ca sunt toti cum sunt tiganii e bun ..happy si da o sa zici ca am fost unu dintre ei .. nu din pacate.. nu am putut ajunge.. sau imi vei zice ca sunt prost sau o sa ma injuri treaba ta.. frate..
1.2  RE: Atentie trimis de
( 3 dec 2011, 22:04:10
dreptate ai....oricum trebuie sa existe un gica contra cu moaca de fraier.....daca nu-i convine unge cu bale pe aici.Un sfat prietenesc pentru MOCUT decat comentezi ,mai bine screme-te pe buda.....te vei simti implinit.
1.3  RE: Atentie trimis de
( 5 dec 2011, 08:28:28
sigur ai reusit sa citesti tot articolul?!? cred ca ti-a scapat din vedere ca actiunea a fost organizata de niste elevi de liceu! probabil ca nu iti spune prea multe asta, neavand de unde sa stii ce si cum, deoarece nu ai avut niciodata tangenta cu o astfel de institutie. asa cum de fapt nu ai inteles absolut nimic din ce s-a vrut a fi respectiva actiune!
decat sa te apuci de jignit pe unde apuci, ramai linistit in mediul tau, pe care l-ai descris atat de "pitoresc" (nu ai avut cu ce altceva sa faci comparatie si ai scos ce iti era la indemana si familiar).
2.   Saturat trimis de
( 3 dec 2011, 14:37:54
M-am saturat de toti incultii care dau commenturi pe site-uri de socializare de informare de mass media fratilor ducetiva si stati pe hi5 sau pe altceva numai nu..dati comm fara a fii informat de ce se intampla.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei