Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 dec 2011 - Anul XVI, nr. 286 (4884)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu despre declaraţiile lui Geoană: "Profeţia era în baie, tot aşa de unul singur?"

Duminică, 4 Decembrie 2011 (14:40:13)

Mircea Geoană va fi urmat în noul său proiect politic de "o armată de oameni", urmare a unei profeţii "în baie(...)de unul singur" şi a calculelor unor "mici guşteri" privind dezertările din USL, a declarat ironic, duminică, preşedintele PNL Crin Antonescu.

"Profeţia era în baie, tot aşa de unul singur? Haideţi că acum chiar discutăm lucruri serioase. De când s-a format USL, de a doua zi am văzut tot felul de mici guşteri sărind pe televizor, care ştiu ei, au calculat ei, au aflat ei… USL a început să scadă de când s-a născut. E îngrozitor. Acum o armată de oameni se duc după Geoană… Haideţi să fim serioşi. Acum discutăm despre bugetul ţării, nu despre aventurile lui Mircea Geoană în vis”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Antonescu.

Senatorul independent Mircea Geoană a vorbit, duminică, la emisiunea "După 20 de ani", despre un proiect politic propriu, "care va fi lansat în cel scurt timp".

"Ca dovadă că nu îl lansez şi nu este complet desenat este că nu aveam în plan să fac aşa ceva. Deci, nu aveam undeva în frigider, în microunde, în sertar sau într-un raft un proiect de partid politic. Ar fi fost şi ilogic, pentru că, dacă vrei să faci un partid, îţi ia ceva timp. Am fost pus în faţa unei situaţii şi, cred, în faţa unei oportunităţi de a construi ceva. Eu am spus, la finalul acelui faimos Comitet Executiv, «adio tovarăşi!» acelor care consider că nu mai au nimic comun cu mine, dacă au avut vreodată, dar am spus şi «pe curând prieteni!», pentru că sunt convins că ne vom reîntâlni cu foarte mulţi dintre colegii de bună calitate - partea sănătoasă a PSD, de la liberali, partea sănătoasă de la alte partide, partea sănătoasă de la alte partide care nu sunt parlamentare şi care în acest moment simt nevoia de a se aduna sub un alt stindard", a detaliat senatorul independent.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu despre declaraţiile lui Geoană: "Profeţia era în baie, tot aşa de unul singur?".
 Vizualizări articol: 655 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu despre declaraţiile lui Geoană: "Profeţia era în baie, tot aşa de unul singur?"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   .... trimis de
( 4 dec 2011, 14:49:11
asta e vocabular de "viitor presedinte"???????huuuuuu USL!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei