Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 dec 2011 - Anul XVI, nr. 286 (4884)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Victimă

I-a furat telefonul la mall, apoi l-a bătut în parcare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un minor în vârstă de 16 ani a fost lăsat fără telefon mobil în timp ce mânca la un restaurant de la etajul Iulius Mall, iar când a coborât în parcarea magazinului, pentru a-şi recupera bunul, acesta încasând şi o corecţie fizică. Furtul şi agresiunea s-au petrecut joi seară, poliţia demarând cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs fapta.

În jurul orei 19.45, Liliana J., din municipiul Suceava, a sunat la numărul de urgenţe 112 şi a relatat că fiul său, în vârstă de 16 ani, a fost deposedat de un telefon mobil în timp ce era în incinta complexului comercial amintit.

Conform anchetei poliţiei, fiul acesteia se afla, împreună cu un alt adolescent de aceeaşi vârstă, la etajul mall-ului, luând masa la un restaurant. În momentul în care cei doi băieţi de 16 ani s-au ridicat de la masă pentru a saluta o cunoştinţă, un individ necunoscut s-a apropiat şi a luat telefonul de pe masă (un iPhone cu o valoare de 2.400 de lei).

Victima a sesizat lipsa telefonului şi l-a ajuns din urmă pe autor, în dreptul scărilor rulante ale complexului comercial. Acesta din urmă nu a recunoscut însă furtul şi a ieşit din magazin, cu păgubitul şi amicul său după el.

Dându-şi seama că poliţia a fost anunţată deja despre furt şi ar putea fi prins, tânărul a abandonat telefonul în parcarea benzinăriei OMV din apropiere, sub roata unei maşini. Minorul de 16 ani a observat telefonul şi l-a recuperat, moment în care a fost agresat. Conform anchetei poliţiei, atât minorul de 16 ani, proprietar al telefonului, cât şi băiatul care îl însoţea au fost luaţi la pumni de cel care furase telefonul.

Ulterior, poliţiştii au stabilit că suspect principal de comiterea faptei este un anume Daniel Găitan, în vârstă de 18 ani, din Bosanci.    

Conform unui comunicat al poliţiei, „Persoanele lovite au fost îndrumate să se adreseze Serviciului de Medicină Legal Suceava, iar după eliberarea certificatului medico-legal să se prezinte la Poliţia municipiului Suceava, în vederea continuării cercetărilor. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi lovire sau alte violenţe”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului I-a furat telefonul la mall, apoi l-a bătut în parcare.
 Vizualizări articol: 4452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
I-a furat telefonul la mall, apoi l-a bătut în parcare5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fala trimis de
( 3 dec 2011, 11:55:12
Dupa o perioada cu telefoanele agatate de git ........acum se pun pe masa la vedere si cit mai la vedere in functie de marca sau model.Bine facut,telf se tine in buzunar ,poseta etc ,nu la spart in figuri .
1.1  RE: Fala trimis de
( 3 dec 2011, 14:53:44
Nu pot pricepe cum poti "sa te spargi in figuri" cu un telefon...
2.   Parere trimis de
( 3 dec 2011, 12:08:21
Bine bine,dar unflatii aia cu nandrolon care se plimba plini de ifose si importanta in numar mare prin incinta,de ce nu l-au ajutat pe pagubit si sa-l retina pina la venirea politiei? Care este rolul lor atunci? Macar sa li se puna niste becuri si sa dirijeze circulatia pietonala.
3.   Hehehe trimis de
( 3 dec 2011, 13:35:21
acum lucky strike o sa tina aifoneul ala acasa ca fixlaughing) si o sa umble cu un rachet "noika" din ala de 89RON, facut la clujhappy
4.   Si ce trimis de
( 3 dec 2011, 13:49:16
si ce ma daca l-a tinut pe masa? nu conteaza modelul telefonului, fiecare dupa posibilitati, asta inseamna ca trebuie Meltenii sa-l fure ? puscaria si pe tine sa te manance
5.   Frustare si invidie trimis de
( 3 dec 2011, 13:57:23
Ce daca minzul a pus telefonul pe masa? trebuia un taranoi de la Bosanceles sa vina si sa-l fure? Pachetele de muschi care se fac ca pazesc rahatul ala de mollll ce fac? Vorba lui ala de mai sus, stau sa dirijeze ce ??????? pipitele, cocutele si mai fac si galagie ca au salarii mizere....pai, da la o asa pregatire , asa salar...............Acolo e vorba de un furt sadea si militienii ar trebui sa-si faca treaba.....iar pentru muschiulosi =un dosar penal pentru neglijenta in serviciu..ridicat atestat si sa stea in fata molului sa se antreneze.......moca!!!!!!!!!!
6.   In aceeasi situatie trimis de
( 3 dec 2011, 14:09:17
eu am fost acolo sus acum vreo 3 saptamani la restaurantele impinge tava "", si m-au facut de un netbook nou .L-am lasat pe masa ca sa ma duc sa imi iau shaorma comandata , iar cand m-am intor netbookul era disparut . Am facut reclamatie la politie dar degeaba . Cred ca sunt multi care vin acolo doar ca sa fure de pe mese .
6.1  RE: In aceeasi situatie trimis de
( 3 dec 2011, 20:10:20
E pacat sa lasi banii in buzunarele prostilor. Il lasi total nesupravegheat pe masa si speri sa-l gasesti tot acolo? Chiar ti-ai meritat soarta. Hello, esti in Romania...
PS. Ador moda cu telefonul la vedere - sa moara dusmanu' de ce telefon am. Suntem totusi o natie cu spirit manelist; altoit chiar si pe ifosul de bucovineni.
7.   Am vazut totul: trimis de
( 3 dec 2011, 15:39:10
nu a fost chiar asa dar in fine:...hotul a pus telefonul sub roata masinii ca sa il gaseasca dupaia tot el si sa nu il gaseasca politia la el......putea la iesire din mall sa ia un taxi si scapa dar minte de unde...(sa zicem ca nu avea bani de taxi...lua taxi si mergea unde vroia...la sfarsit se plateste)hee hee
8.   Sunteti in evul mediu in Romania trimis de
( 4 dec 2011, 01:27:02
Pai daca sunteti in evul mediu, in Romania si un telefon inseamna mult. In occident nu se intampla asa ceva. Doar pe la Paris probabil, unde sunt tiganii romani in zona. Daca era pe timpul lui Tepes, probail hotul era pedepsit prin taierea mainii. Ce altceva se poate face sa-i civilizezi pe unii?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei