Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 dec 2011 - Anul XVI, nr. 286 (4884)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Beat turtă, hoţul a adormit în magazinul pe care l-a spart

Duminică, 4 Decembrie 2011 (15:48:08)

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a adormit în magazinul în care intrase prin efracţie, poliţiştii găsindu-l pe un scaun, după tejghea.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.00, Gheorghe F., administratorul unui magazin de materiale de construcţii din Broşteni, a sesizat poliţia că un individ necunoscut a pătruns prin efracţie în societatea sa. El a relatat cum a observat că luminile de control din magazin sunt stinse, iar în interior, pe un scaun, după tejghea, se află un individ care doarme.

O patrulă de la Poliţia Broşteni a ajuns în scurt timp la faţa locului, agenţii, însoţiţi de gestionar şi de un martor, pătrunzând în magazin şi trezindu-l pe individul din scaun, identificat în persoana localnicului Marius P., de 23 de ani, cunoscut ca recidivist. Tânărul, precizează poliţia, era în stare avansată de ebrietate. Asupra acestuia a fost găsită suma de 166 de lei, pe care o luase din sertarul casei de marcat, precum şi un telefon mobil, aparţinând societăţii.  

Ancheta poliţiei a mai stabilit că autorul a pătruns mai întâi într-o magazie de materiale de construcţii prin îndepărtarea unor coli de rigips, de aici intrând în magazin, pe care îl ştia foarte bine deoarece cu mai mult timp în urmă a lucrat la societate ca zilier.

Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava „magazinul de materiale de construcţii nu este asigurat cu pază pe timp de noapte şi nu este prevăzut cu sisteme de supraveghere. Prejudiciul creat prin săvârşirea infracţiunii este în valoare aproximativă de 366 lei şi a fost recuperat în totalitate”.

Autorul s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beat turtă, hoţul a adormit în magazinul pe care l-a spart.
 Vizualizări articol: 1337 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Beat turtă, hoţul a adormit în magazinul pe care l-a spart3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei