Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 nov 2011 - Anul XVI, nr. 277 (4875)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Petru Filip: Nu voi prelua biroul lui Geoană, am limita bunului-simţ

Miercuri, 23 Noiembrie 2011 (14:36:09)

Preşedintele interimar al Senatului, Petru Filip, a declarat, miercuri, că nu va prelua biroul lui Mircea Geoană, el arătând că are limita bunului simţ.

"Am limita bunului simţ să-mi văd mai departe de biroul de vicepreşedinte şi cu asta, basta, lucrurile sunt în derulare", a spus Petru Filip, întrebat dacă va prelua biroul lui Geoană.

El a spus că nu va avea loc nicio procedură de predare-primire.

"Este prematură. Trebuie să avem simţul dimensiunii lucrurilor, pentru că în acest moment eu fac o înlocuire pe o perioadă limitată. Nu cred că acesta trebuie să fie principalul subiect al funcţionăriii Senatului", a spus Petru Filip.

Democrat-liberalul a precizat că în acest week-end se va decide dacă puterea va avea un singur candidat sau se va merge cu candidaţi diferiţi pentru funcţia de preşedinte al Senatului şi a menţionat că ar fi o onoare dacă i s-ar propune să candideze.

"Problema e întâi să fii propus. Evident că e o onoare dacă ţi se face o astfel de propunere şi dacă mai ai şi şanse", a spus Petru Filip.

El a precizat că, potrivit Regulamentului, preşedintele Senatului va fi desemnat candidatul care va întruni cel mai mare număr de voturi, în condiţiile existenţei cvorumului de şedinţă.

"Nu mai există instituţia celor două tururi de scrutin. Regulamentul s-a modificat: indiferent de cât de multe candidaturi vor fi, singura condiţie este să existe cvorumul de şedinţă. Dacă sunt 69 de senatori, cel care a luat din toţi candidaţii 25 de voturi, dar are cele mai multe, este preşedinte", a spus Petru Filip.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petru Filip: Nu voi prelua biroul lui Geoană, am limita bunului-simţ.
 Vizualizări articol: 484 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Petru Filip: Nu voi prelua biroul lui Geoană, am limita bunului-simţ1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei