Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 nov 2011 - Anul XVI, nr. 277 (4875)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Igaş: Candidaţi PDL la şefia Senatului pot fi Petru Filip, Vasile Blaga sau Mihai Stănişoară

Miercuri, 23 Noiembrie 2011 (14:07:01)

Vicepreşedintele PDL Traian Igaş a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX că pentru şefia Senatului îi vede candidaţi din partea PDL pe Petru Filip, Vasile Blaga sau Mihai Stănişoară.

"Sunt oameni cu experienţă în PDL care ar putea să asigure conducerea Senatului. Ne gândim la Petru Filip, la Vasile Blaga, la Mihai Stănişoară, sunt foarte mulţi care ar putea să facă faţă unei asemenea funcţii", a spus Igaş.

El a arătat că acest subiect se va discuta în şedinţa coaliţiei de luni dimineaţă, precizând că nu crede ca până la începutul săptămânii viitoare să fie abordat acest subiect în coaliţie.

"În condiţiile în care membrii Guvernului sunt plecaţi în marea lor majoritate în Israel şi se întorc vineri după-amiază, nu cred că va fi o discuţie în acest sens până la începutul săptămânii viitoare", a spus Igaş.

Traian Igaş a susţinut că funcţia de preşedinte al Senatului revine PDL, care este grupul cel mai mare din punct de vedere numeric şi a precizat că nu ştie ca vreun reprezentant al UDMR să fi revendicat acest post. Igaş a spus că personal el nu susţine "o astfel de variantă", respectiv ca postul de preşedinte al Senatului să revină UDMR.

Liderul senatorilor PDL, Cristian Rădulescu, a declarat, miercuri, că pentru preşedinţia Senatului coaliţia guvernamentală trebuie să meargă cu un candidat comun, precizând că numele acestuia va fi discutat în şedinţa de luni dimineaţă a coaliţiei.

"Ideea este să mergem cu un candidat comun al coaliţiei", a spus Rădulescu.

Întrebat despre numele celor care ar putea să ocupe această funcţie, Rădulescu a spus că acest lucru va fi discutat în şedinţa de luni dimineaţă a coaliţiei, iar până luni după-amiază va fi "silentio stampa".

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a declarat, miercuri, că grupul Uniunii din Senat a decis să propună un candidat propriu la funcţia de preşedinte al Senatului.

Frunda a spus că senatorii Uniunii au discutat miercuri dimineaţă pe marginea posibilei revocări a lui Mircea Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului şi, întrucât nu au fost înştiinţaţi că vor avea loc negocieri la acest nivel, au decis că, dacă va fi cazul, vor propune un candidat propriu la funcţia deţinută de Geoană.

"Dacă suntem într-o coaliţie, iar partidul cel mare dă primul-ministru şi preşedintele Camerei Deputaţilor, atunci ar fi logic ca (...) funcţia de vicepremier şi cea de preşedinte la Senatului să aparţină UDMR", a afirmat el.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Igaş: Candidaţi PDL la şefia Senatului pot fi Petru Filip, Vasile Blaga sau Mihai Stănişoară.
 Vizualizări articol: 645 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Igaş: Candidaţi PDL la şefia Senatului pot fi Petru Filip, Vasile Blaga sau Mihai Stănişoară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei