Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 nov 2011 - Anul XVI, nr. 277 (4875)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suport financiar

O studentă din Suceava a câştigat o bursă de 150 de euro lunar, pe perioada studiilor universitare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O suceveancă, Daniela Samsonescu, studentă în anul I, cursuri de zi, la Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică şi la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” Iaşi, Facultatea de Horticultură, a câştigat o bursă de 150 de euro pe lună, echivalent în lei, pe o perioadă de nouă luni (octombrie – iunie) pe an.

Daniela Samsonescu s-a numărat printre cei cinci căştigători, din peste 200 de studenţi din ţară înscrişi la cea de-a doua ediţie a Burselor Cosmote, care vor beneficia, începând de anul acesta, de suport financiar pe durata studiilor universitare.

În notarea şi departajarea dosarelor de înscriere validate, comisia de evaluare a folosit mai multe criterii de departajare: media între examenul de bacalaureat şi media generală a anilor de liceu – 20%; media de admitere la facultate – 20%; diplome obţinute în timpul liceului – 10%; acţiuni de voluntariat – 20%; concursuri extraşcolare – 10%; Evaluare rezumat “De ce aplic la această bursă?” – 20%.

Aflat la cea de-a doua ediţie, programul Bursele Cosmote se adresează tinerilor absolvenţi ai clasei a XII-a din anii 2010 şi 2011, care au fost admişi într-o instituţie de învăţământ superior de stat din România, în cadrul sesiunii de admitere din 2011.

În anul 2008, Daniela Samsonescu, pe atunci elevă a Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava, secţia contabilitate – servicii, a câştigat premiul I la Concursul de eseuri organizat de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului. Având ca temă „Ştim pe ce dăm banii? Alegerea produselor”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O studentă din Suceava a câştigat o bursă de 150 de euro lunar, pe perioada studiilor universitare.
 Vizualizări articol: 1073 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
O studentă din Suceava a câştigat o bursă de 150 de euro lunar, pe perioada studiilor universitare3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bun ... dar totusi trimis de
(23 nov 2011, 11:44:29
Ramane intrebarea cum poti sa fii student la doua facultati, in anul intai, la cursuri de zi, in doua orase diferite (intr-un loc cu taxa probabil) ? Desigur, intrebarea nu ar avea raspuns intr-o tara civilizata, oricat de democratica si capitalista ar fi. Nu este insa si cazul nostru ...
1.1  RE: Bun ... dar totusi trimis de
(23 nov 2011, 12:08:42
e simplu! dacă a terminat conta la economic, la SV poate să nu se mai ducă la cursuri. ar fi o pierdere de vreme!
2.   E bine trimis de
(23 nov 2011, 18:45:07
Exista si cursuri la id. nu trebuie sa lcuiesti in iasi ca sa mergi sa studiezi acolo. mergi in weekend si numai la examene. ce ar fi sa gandesti si pozitiv?
2.1  RE: E bine trimis de
(23 nov 2011, 19:05:22
Pozitiv este cand faci la Spiru Haret, 2 sau eventual 3 specializari simultan. Si acolo nu te duci deloc ! Mergi la examene la casa de cultura - examen cu sala plinahappy
3.   Comentariu trimis de
(23 nov 2011, 20:51:10
2 aparitii in Monitor doar pentru ca a castigat o bursa??? E cam bagata in seama... ori nu mai aveti ce scrie, ori cineva chiar vrea s-o faca "celebra". Iar s-o luam si pe alta parte, cum Dumnezeu sa nu aiba note bune necesare indeplinirii conditiilor de a primi bursa Cosmote, daca a invatat la colegiul unde mama ei e profa.... Anyway, bravo ei!
4.   Hai cu pila ! trimis de
(24 nov 2011, 07:49:59
fata doamnei profesoare de la Dimitire Cantemir ! sa traiasca !!laughing
5.   :) culmea, tot la articolul asta am ajuns trimis de
(25 nov 2011, 14:00:51
nu ma pasioneaza subiectul, dar tot aici am ajuns astazi, si ma mir cat de invidiosi pot sa fie toti. E fata profesoarei, dar, ce? nu are voie sa invete bine si sa fie dintre cei mai buni? documentati-va, cautati si pe goole, fata asta in 2 ani la rand la luat premiu la faza nationala la mate, nu e asa de proasta.. dar na.. ASA E LA ROMANI, INVIDIE, BARFA.. INVIDIE:) documentati-va inainte sa vb, nu poate sa fie cea mai buna daca e fata de prof? din informatii sigure, fata asta face o multime de chestii, ii in vro 3 ONG.. merita..:) na

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei