Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 nov 2011 - Anul XVI, nr. 277 (4875)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Pufoaica de vară

Pupăza a zburat de pe creanga băsesciană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pupăza blondă, cea care-o depăşeşte în celebritate pe pupăza din teiul lui Ion Creangă, a părăsit vremelnic creanga băsesciană şi - zbârrr!!! - a aterizat ba pe dugheana unei reviste glossy autohtone, ba pe dugheana unui ziar britanic, pentru poze şi interviuri. „Frumoasa” din politica românească, aşa o numesc ăia cu o miopie care frizează prostia, fiindcă dacă şi asta poate trece drept frumoasă, atunci ne întrebăm cum or mai fi alea urâţele sau boccii de-a dreptul.

Faceţi o experienţă ştiinţifică: daţi-i jos cu şpaclul boielile, tundeţi-i penele colorate, tăiaţi-i tocurile şi vedeţi dacă mai rămâne mare lucru dintr-însa. Foarte înzestrată pentru o serie de filme porno - unde un grup de mândre naţionale îşi dau poalele peste cap şi acordă interviuri la altfel de microfoane, microfoane bărbăteşti, pentru a zbura spre înalturile văzduhului social - pentru asta da, e cum nu se poate mai potrivită. Dar trebuie să fii chiar ultimul masturbist ca s-o numeşti pe arătarea asta frumoasă.

Nu pot uita la frumoasa politicii româneşti cât este ea de partizană a barbariei strămoşeşti de ucidere a porcului, acum câţiva ani asistând personal şi transmiţându-şi impresiile de la o astfel de mătrăşire, fără anestezia pe care o cer regulile europeneşti. Tare i-a mai plăcut ei toată execuţia, martorii spunând că a avut chiar un orgasm greu mascat, ca atunci când o vizitează ştim noi cine; iar în timpul postludiului, la un şorici dublu şi o ţuică, şi-a exprimat regretul că Brucselul ne strică orânduiala, cu anesteziile lui neavenite.

Nu ştiu cum, dar de câte ori o aud, mă duce gândul la înţelepciunea aia veche din popor, pe care am pomenit-o şi cu alte ocaziuni: „Dacă tac, poate că par proastă. Dacă deschid gura, înlătur orice dubiu.”

Tare n-are noroc în dragoste capul belit din fruntea ţării! Fie ca noul an - care se apropie, bată-l norocul! - să-i aducă şi lui vreo damă mai de doamne ajută, ca să aibă cine-l consola înainte de judecată!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pupăza a zburat de pe creanga băsesciană.
 Vizualizări articol: 2347 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 8 voturi
Pupăza a zburat de pe creanga băsesciană4.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(23 nov 2011, 13:38:23
„Dacă tac, poate că par proastă. Dacă deschid gura, înlătur orice dubiu.” Ti se potriveste de minune, frumusete canina.Tu ai oglinda acasa? Daca ai, mai uita-te, daca nu cumpara-ti una. Iti sar stropi din gura cand o vezi, masturbator mic ce esti. Alcoolistule, mars la loc ca esti idiot.
2.   Mihuleac de la labă te-ai tâmpit! trimis de
(25 nov 2011, 14:47:25
astăzi am citit acest pseudopamflet şi am rămas surprins de gusturile perverse ale autorului. oare care o fi standardul de frumuseţe din mintea ta, Cătăline? o fi abramburica, rovana, sulfina, monica anghel, madam roberta, etc. de dat cu rahat te pricepi, însă nu ai pus nimic în loc, măcar o propunere, o comparaţie ceva? ai devenit ceea ce sperai: un câcănar!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei