Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 nov 2011 - Anul XVI, nr. 277 (4875)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: Iliescu este, pentru mine, un subiect închis în catafalc şi dus într-o altă aripă a istoriei

Miercuri, 23 Noiembrie 2011 (14:41:40)

Mircea Geoană a declarat, miercuri, că Ion Iliescu este, din punctul său de vedere, "un subiect închis în catafalc" şi dus într-o altă aripă a istoriei.

"Nu mă interesează domnul Iliescu. Domnul Iliescu este deja, pentru mine, un subiect închis în catafalc şi dus în într-o altă aripă a istoriei", a răspuns Geoană, întrebat cum comentează declaraţiile lui Iliescu referitoare la adresa sa.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marţi, comentând acuzele lui Mircea Geoană la adresa sa, că preşedintele Senatului a fost de o obrăznicie fără seamăn în şedinţa CExN a partidului.

"Geoană a intrat în partid fără să ştie ce este acela un partid. Nu a învăţat nimic. El a contribuit la pierderea din 2004. În 2009 tot partidul a fost cel care l-a ajutat, iar el îşi permite să ducă la pierderea unor alegeri. N-a explicat nici până în ziua de astăzi motivaţia mersului lui în noapte la Vântu. După toate astea, el nu învaţă nimic. A pierdut alegerile, a pierdut în partid şi n-a tras înnvăţămintele necesare", a declarat preşedintele de onoare al PSD.

Întrebat despre posibilitatea plecării din partid şi a altor membri care să-l urmeze pe Geoană, Iliescu a răspuns: "Cei care pleacă îşi merită soarta dacă o fac. Eu nu cred însă că vor pleca. El este cel care îşi face iluzii că va fi urmat".

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, marţi, după decizia CExN, că Ion Iliescu este o piază rea a PSD, aduce ranchiună şi nu l-a vrut pe Adrian Năstase preşedinte, motiv pentru care Traian Băsescu a devenit şef al statului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: Iliescu este, pentru mine, un subiect închis în catafalc şi dus într-o altă aripă a istoriei.
 Vizualizări articol: 537 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Geoană: Iliescu este, pentru mine, un subiect închis în catafalc şi dus într-o altă aripă a istoriei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei