Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 sep 2011 - Anul XVI, nr. 227 (4825)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Predoiu le cere deputaţilor să facă observaţii la proiectul Strategiei Anticorupţie 2011-2014

Luni, 26 Septembrie 2011 (15:51:40)

Grupurile parlamentare ale Camerei Deputaţilor şi Comisia juridică urmează să se pronunţe asupra proiectul Strategiei Naţionale Anticorupţie 2011-2014, transmis de Ministerul Justiţiei.

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu a trimis o scrisoare conducerii Camerei prin care le solicită deputaţilor să comunice eventualele comentarii şi observaţii pe marginea Strategiei Naţionale Anticorupţie 2011-2014 şi a planului de acţiune aferent acesteia, pentru a le integra în varianta finală, care urmează să fie aprobată la începutul lunii octombrie.

Secretarul Camerei Deputaţilor Nicolae Mircovici a declarat că proiectul de strategie a fost transmis grupurilor parlamentare şi Comisiei juridice a Camerei.

Ministerul Justiţiei a lansat, pe 13 septembrie, în dezbatere publică, proiectul Strategiei Naţionale Anticorupţie 2011-2014 şi planul de acţiune aferent acesteia, pentru care termenul limită de primire a observaţiilor, comentariilor şi propunerilor este 27 septembrie.

Strategia asigură implementarea recomandărilor formulate de Comisia Europeană (CE), încorporând totodată recomandările specifice formulate în evaluarea independentă privind implementarea Strategiei Naţionale Anticorupţie 2005-2007 şi a Strategiei Naţionale Anticorupţie privind Sectoarele Vulnerabile şi Administraţia Publică Locală pe perioada 2008-2010 în România. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Predoiu le cere deputaţilor să facă observaţii la proiectul Strategiei Anticorupţie 2011-2014.
 Vizualizări articol: 414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Predoiu le cere deputaţilor să facă observaţii la proiectul Strategiei Anticorupţie 2011-20140.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hai sa-i mai prostim inca odata pe prosti !! trimis de
(26 sep 2011, 19:42:28
Dupa ce au umplut-o de sange cu activitatea lor strategia anticoruptie 2005-2007 vine acum acest licean sepelit parca aliumentat cu steroizi si taman pe 13 septembrie lanseaza in dezbatere publica strategia anticoruptie pe 2011-2014... mai sa fie... treaba serioasa.. ce mai... dihorii de guvernanti ai partidului de la putere lucreaza nu gluma... hai sa-i mai votam din nou !
Nu va e rusine nesimtiti ordinari !!! ....ce va trebuie sa-i bagati la beci pe toti ce risipesc banul public prin afaceri clientelare incepand cu parlamentari si terminand cu trepadusii de patroni marunti ce ling mana suspusilor locali.. ???
Aveti legi , aveti dovezi , aveti slava domnului hoti doldora de se calca pe picioare cand jecmanesc ... si voi sforaiti pe nas pentru a impresiona Comisia Europeana .."strategii"... pe cine va mai inchipuiti ca duceti de nas ... cred ca acolo in intalnirile voastre de taina prin viulele alea de protocol pe unde colcaiti ca sobolanii de hoit... nici voi nu credeti ceea afirmati in public ... dar ce conteaza , va ziceti .. i-am mai prostit... o sa mearga si acum... chiar daca unii mai comenteaza... vorba ceea "cainii latra caravana trece"...
... chiar asa sa fie ??? chiar trebuie sa mai suportam aceasta caravana de dihori portocalii degenerati ... ???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei