Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 sep 2011 - Anul XVI, nr. 227 (4825)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Teroare în noapte

Un interlop i-a lovit şi terorizat pe patronul şi angajatele unui salon de masaj erotic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scandal monstru, vineri noapte, la un salon de masaj erotic din cartierul Obcini al municipiului Suceava, patronul locaţiei şi câteva dintre fetele angajate fiind agresate de doi indivizi pe care tinerele nu au vrut să-i primească la masaj. Poliţia a demarat o anchetă şi a deschis un dosar penal pe numele lui Dumitru Bârtoiu, în vârstă de 37 de ani, din comuna Şcheia, cunoscut în lumea interlopă sub vechiul său nume, Dan Popovici.

În scandal a mai fost implicat şi un al doilea individ, ieri poliţiştii lucrând încă la documentarea activităţii infracţionale a acestuia.

 

Au spart de două ori, într-o oră, uşa salonului de masaj erotic

În jurul orei 4.30, un apel la 112 a anunţat Poliţia municipiului Suceava că două persoane au distrus uşa de la intrarea în salonul de masaj Jador, situat pe strada Fântâna Albă, numărul 10, administratorul Nicolae Seliuc, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Suceava, şi câteva angajate fiind agresaţi fizic.

O patrulă a poliţiei s-a deplasat imediat la faţa locului, stabilindu-se că apelul la 112 a venit după un al doilea atac al celor doi indivizi.

Conform anchetei poliţiei, coşmarul fetelor de la salonul de masaj a început în jurul orei 3.00, când la uşa salonului a ajuns Dumitru Bârtoiu, alias Dan Popovici, însă acesta nu a fost primit înăuntru. Fetele nu au dorit să deschidă uşa, deoarece ştiau că acesta este recalcitrant, moment în care, rezultă din ancheta poliţiei, Popovici şi amicul care îl însoţea au spart uşa de la intrare. Ei le-au căutat pe fete în interior, însă, pentru că nu au reuşit să le găsească, au plecat de la faţa locului.

 

Administratorul salonului şi fetele, loviţi la al doilea atac

O oră mai târziu, în jur de ora 4.00, Dan Popovici a revenit însă la salonul de masaj, unde, între timp, administratorul reparase uşa. 

„Cei doi au sunat la uşă, dar nu li s-a deschis, moment în care au forţat intrarea şi au pătruns în interior, unde l-au lovit cu pumnii pe administrator, provocându-i leziuni. De asemenea, cei doi le-au agresat şi pe angajatele salonului”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

De precizat că, la faţa locului, în momentul producerii incidentului se afla şi un echipaj al unei firmei de pază, care a fost solicitat anterior de către administrator.   

 

Lovire şi alte violenţe, violare de domiciliu şi distrugere 

Ancheta din acest caz a fost preluată de ofiţerii Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava, întocmindu-se dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, violare de domiciliu şi distrugere.

Surse judiciare au precizat că se cunoaşte şi identitatea celui de-al doilea individ, însă acesta va fi pus oficial sub acuzare după ce se va proba faptul că a fost la faţa locului.  

Dan Popovici a fost cercetat în mai multe dosare penale de-a lungul timpului, însă a reuşit să scape de condamnări.

De notorietate este un dosar privind o reţea de trafic de migranţi, în care majoritatea celor cercetaţi au şi fost condamnaţi.   

Dumitru Bârtoiu a fost achitat însă de magistraţii Tribunalului Suceava, care nu i-au putut reţine în sarcină nici o faptă.

 

Saloanele de masaj erotic, vulnerabile în faţa interlopilor din Suceava  

În Suceava există două saloane de masaj erotic, situate unul lângă altul, în cartierul Obcini al municipiului Suceava.

Poliţiştii au mai înregistrat incidente de genul celui petrecut sâmbătă noapte, însă cele mai multe nu s-au soldat şi cu dosare penale. Asta pentru că în majoritatea cazurilor victimele au refuzat să depună plângeri împotriva agresorilor, deşi aceştia erau cunoscuţi inclusiv de anchetatori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un interlop i-a lovit şi terorizat pe patronul şi angajatele unui salon de masaj erotic.
 Vizualizări articol: 2096 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.94/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 17 voturi
Un interlop i-a lovit şi terorizat pe patronul şi angajatele unui salon de masaj erotic3.9517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(26 sep 2011, 11:35:25
Scandalurile nu se termină niodată , parcă
Scandaluri oricând , pe orice ... din orice
Nuş-ce piţipoancă s-a suit cu Bote’n barcă
Pe imnul lui Pavel , că BAC-ul , că ... de ce ?!

Băse vrea un alt PDL ( dar cu aceeaşi oameni )
Să-l facem blond , sau verde ... a dreq chestie !
Când am devenit o naţie de aborigeni ?
Scandaluri peste scandaluri .. fac indigestie

La tv nore cu soacre , mame cu fii se ceartă
Scandaluri în sport .. oho , sare ratingu’
Îţi vine s-o iei pe câmpii şi .. s-o laşi baltă
Da’ cred că şi acolo te va prinde tăvălugu’
1.1  RE: * trimis de
(26 sep 2011, 11:44:39
Te-a cam lasat inspiratia "poetule"
1.2  RE: * trimis de
(26 sep 2011, 11:58:34
:)) sunt uzat ( inspiraţional ) de ,,sistemul ticăloşit''
1.3  RE: * trimis de
(26 sep 2011, 12:12:17
De ce nu iei exemplu de la marii artişti abcdarule? Retrage-te in "plină glorie"rolling on the floor asa cum au făcut si Cher, REM...
2.   Casa de toleranta trimis de
(26 sep 2011, 11:47:23
salon de masaj erotic pe dracu; interlopi nu vin la masaj erotic
3.   Panarame trimis de
(26 sep 2011, 11:50:15
"angajatele salonului" cu siguranta au si carte de munca
3.1  RE: Panarame trimis de
(26 sep 2011, 22:39:57
debil mintal care esti,bah tu nu ai bunul simtz sa-ti recitesti cu voce tare cretinismele insiruite aici,agramatule,esti cel mai prost..cum sa-ti spun,cel mai oligofren participant ca si comentator de forum!!!!!
Sanky el e din opozitie,cacaciosule,lupti si tu in felul tau mizer cu nedreptatea..dintr`un apartament ceausist cu``rapirea din Serai``la loc de cinste,in afara de table ce mai stii sa faci ziua...LABA...esti uzat pe creier de cand te-ai nascut,paduche flamand!
4.   Sa dispara acest loc de desfrau ilegal trimis de
(26 sep 2011, 12:35:56
Eu vreau sa intreb: -acest salon cu ce drept trebuie sa fie in mijlocul unui cartier inconjutat de gradinita, scoala,biserici,cand legea spune destul de clar ca trebuie sa nu fie in zona acestor institutii ci la peste 250m distanta si in afara orasului? Noi daca ne uitam bine nustiu daca este 50m pana la biserica Sfanta Cruce. Parca autoritatiile dorm,nu vad aceasta. Si ne mai batem cu pumnul in piept ca suntem o tara crestina cand acceptam asemenea destrabalare cum satan si-a facut cuib aici in Suceava prin asemenea local. Din cauza unui patron fara Dumnezeu care vrea sa se imbogateasca pe spatele oameniilor si prin aceasta destrama atatea familii,nu se gandeste ca va veni ziua cand va da ochii cu Dumnezeu care e Judecatorul suprem.Ar trebui sa se intrebe prin aceasta intamplare ca Dumnezeu il avertizeaza si daca nu o sa ia aminte are sa i se intample si mai rau.As vrea sa-i sugerez lui si fetelor care si-au vandut trupul dracului prin desfrau sa citeasca porunca a 7a care spune:"Sa nu preacurvesti!"
4.1  RE: Sa dispara acest loc de desfrau ilegal trimis de
(26 sep 2011, 12:40:54
Brainwashed !!!
4.2  RE: Sa dispara acest loc de desfrau ilegal trimis de
(26 sep 2011, 14:02:05
haha
4.3  RE: Sa dispara acest loc de desfrau ilegal trimis de
(26 sep 2011, 23:13:43
Si daca patronii si fetele sunt de alta religie, ce te faci Alinuto ?! Barbatelul tau tot acolo se va duce daca tu nu-i oferi ce-i trebuie... of... of, mai... mai
5.   Comentariu trimis de
(26 sep 2011, 12:54:26
degeaba se excita ei ca nu au ce sai faca lui popovici
5.1  RE: Comentariu trimis de
(26 sep 2011, 15:07:13
Extraordinar. Nu te poti atinge de Popovici, nimeni nu are ce sa-i faca. Pentru ce d.racu mai exista politie, legi si justitie in tara asta daca nemernicul asta nu infunda puscaria la cate a facut. Macar speram ca poate o sa se mai adune dosarele si va primi si el vreo condamnare totusi. Nu putem gandi ca este el Popovici invincibilul...
6.   Abcdar trimis de
(26 sep 2011, 13:45:07
.............................. vezi ,nu auzi?macar citeste ce mai scriu si altii LASATE PAGUBAS,, poietule "............de carton.
7.   Sustin JOJO99 trimis de
(26 sep 2011, 14:43:02
peste tot in occident aceste locatii se afla in afara localitatilor....la noi insa?????????
8.   Culmea prostitutiei trimis de
(26 sep 2011, 15:11:55
sa detii un bordel si sa mergi la politie ca nu ti s-a platit destullaughing
9.   Ptr.florin paiu trimis de
(26 sep 2011, 17:36:12
domnule florin paiu,am citit undeva pe net k in suceava nu exista interlopi de ce scri ca un interlop?daca vrei sa vezi unde scrie......scrie si tu lista interlopilor din romania si ai sa vezi ca scrie de toate judetele ca au interlopi dar la suceava oras fara interlopi.
10.   Mai consultati DEX-ul domnule COROAMA NICULAI ! trimis de
(26 sep 2011, 18:34:14
Conform DEX
INTERLÓP, -Ă, interlopi, -e, adj. Care are o reputație proastă; rău famat, dubios, suspect, deocheat. – Din fr. interlope.
11.   ... trimis de
(26 sep 2011, 19:30:24
adevarul e ca nu ai ce sa i faci lui popovici....e cel mai tare din suceava...incat nici politia nui poate face nimic...nu il cunosc dar am un amic care e prieten cu el si mia povestit multe de popovici...si va zic pentru cei care dati comentarii aiurea..aveti grija ca nici nu sti daca el citeste aceste cometariii si va cauta...si o incurcati rau......salutare
11.1  RE: ... trimis de
(26 sep 2011, 19:44:36
Esti copil.Ce sa faca? Ce esti vreo unul care a luat-o de la el?
Sa mor aici.
Davide..se vad penele pe spatele tau.
11.2  RE: ... trimis de
(27 sep 2011, 09:05:31
Davideee...roaga-l pe amicul tau sa-i zica lui Popovici sa iti dea 2 palmelaughing
12.   BA!!! pssssst!!!! nu ati auzit... trimis de
(26 sep 2011, 20:04:21
Alina-Cristina ... scrie draga la categoria de bancuri cu Alinuta... pentu ca la nivelul tau de naivitate s-ar putea sa ai succes...
Uite ce gandesc eu ... chestia ce o spui tu este chiar fff toxica social... dar se pare ca tu nu te-ai adaptat inca la mediu daca mai crezi ca ceva din societatea in care traim , mai reactioneaza normal. Sugerez a antidot la toate grozaviile ce se intampla , abordarea la nivelul nostru individual a unei atitudini care sa ne protejeze pe noi si mai apoi pe opinia publica ... trageti concluzia din acest articol ca nu e bine sa circuli la orele si prin locurile mentionate in articol ca s-ar putea ca vre-un interlop din ala din DEX sa ne strice rozeta...si sa proimim tot noi amenda pentru "expunere la soare a unor locuri nepotrivite".
Eu asa valorific informatia din articol ... ma intereseaza mai putin ce si cum....
parerea mea !!!
13.   DAVID46163 trimis de
(26 sep 2011, 21:28:51
Aici totusi esti sub protectia anonimatului...cum te gaseste ''interlopu''ala de tot rahatu?
14.   Comentariu trimis de
(26 sep 2011, 23:27:50
intrebarea mea...cine este acest dan popovici...eu nu am auzit de nici un popovici...?de unde este si cu ce se ocupa...sa inteleg ca este un fel de smecger de asta pe stomacul gol?
14.1  RE: Comentariu trimis de
(27 sep 2011, 00:03:57
Dan Popovici e unul din baietii aia de care a zis mata sa te feresti!!:)
14.2  RE: Comentariu trimis de
(27 sep 2011, 09:13:54
Dan Popovici este unul din baietii aia de care nu s-a ferit mata si a facut un gunoi ca tine.
14.3  RE: Comentariu trimis de
(27 sep 2011, 09:48:40
:)))))))...nu ti`a picat prea bine,sigur esti o victima de`a lui POP pe care s-a pishat candva...stiu ca mai avea obiceiul asta,terorizatule;)...ce bine-i si cald in spatele monitorului cu lampi...departe de flegmele pe care le iei pe traseu de obicei:))
14.4  RE: Comentariu trimis de
(27 sep 2011, 21:07:35
Da, asa de terorizat sunt de vorbele tale si de POP ca imi vine sa ma kac pe voi..
14.5  RE: Comentariu trimis de
(28 sep 2011, 09:05:28
Rectifica...iti vine sa te kaci pe tine!!Mai interesant decat aceasta``polemica``ar fi o intrevedere cu tine si POP...tu cu intentia de a te kk pe el...cam cum ti`ar tzasni lacrimi din ochi..k unui un copil dus la vaccin!Fa`ti o ANALiza personala si recunoaste`ti macar tie...in sinea ta,asta`i crudul adevar;)
15.   Sa dispara acest loc de desfrau ilegal trimis de
(26 sep 2011, 23:39:25
Draga Alina, prostitutia este mama tuturor meseriilor,(nu se cunoaste inca cine e tatal) si trebuie sa fiii cretin (cum sint guvernantii nostrii) sa nu recunosti o stare de fapt ca cea de acum ca strazile,parcarile si mai nou"saloanele de masaj" sint pline de prostituate!!! In loc sa legalizeze cea mai veche meserie din lume si sa umple gaurile din bugetul statului cu niste taxe care mi se par potrivite pentru a trage tara din gaura macar putintel,ai nostri vajnici politici devin imediat credinciosi ortodoxi care nu vor sa aiba nimic de a face cu alaiurile de acompaniatoare( a se citi ta r.fe) care ii insotesc pe banii nostri peste tot!! Iar ca parere personala prefer ca toate femeile care fac aceasta meserie ( doar ele stiu pentru ce motiv o fac si nu vreau sa le judec)sa isi plateasca taxa la stat si nu la derbedeii care le scot la produs !!( a se citi pesti).
16.   De ce nu se va legaliza prea curand prostitutia... trimis de
(26 sep 2011, 23:59:32
...pentru ca exista extrem de multe interese ale unor extrem de multi baieti potenti (financiar) si foarte interesati ca aceasta activitate sa ramana in afara legii. Da, exista niste pedepse destul de maricele daca sunt prinsi dar ei sunt constienti ca si politistii/procurorii/judecato respectivi sunt oameni, ca le-ar prinde bine niste sume consistente de bani si ca "toata lumea trebuie sa traiasca".
Daca s-ar legaliza prostitutia, multi pesti ar ramane fara fetite pentru ca acestea ar prefera sa se "angajeze" acolo unde li s-ar oferi o cota parte mult mai mare din castig, unde ar avea asistenta medicala mult mai de calitate, protectie din toate punctele de vedere si, de ce nu?, chiar respect, demnitate. Marea majoritate a "pestilor" merg inca pe metoda pumnilor si picioarelor in cap pentru cele care nu "produc" cat mai mult cerand mai nimic in schimb si nu ar dori, nici in ruptul capului, sa isi piarda privilegiile si sumele pe care le obtin, acum, atat de usor.
Pe de alta parte este cretinatatea asta paradoxala in Romania, stat laic (asa se autodenumeste) dar care asculta de ceea ce spun reprezentantii Bisericii Ortodoxe mai ceva decat o fac babele duminica la slujba.
Pana la urma prostitutia este considerata o activitate ca oricare alta in multe tari iar negarea ei nu este decat o prostie si un refuz al guvernantilor de a aduce cat mai multi bani in vistieria si asa saraca a tarii.
De asemenea, prin legalizarea prostitutiei s-ar limita drastic si cazurile de imbolnavire cu boli venerice pe care barbatii le pot da sotiilor/prietenelor lor. Una e sa te duci (daca tot doresti asa de tare) intr-un local unde ti se ofera in fata carnetul medical al "prestatoarei" si alta e sa te risti prin masina noaptea pe centura (te mai prinde si politia si te faci de ras aiurea).
Dar deh, in Romania mai avem de luptat pana distrugem mentalitatile de acum 100 de ani.
17.   ... trimis de
(27 sep 2011, 02:01:25
Alo,..Procuratura, Judecatoria,...cand il ¨legati¨ pe vagabondul asta de Popovici-Bârtoiu???... Ce fapte ¨maretze¨ mai trebuie sa savarseasca cretinul asta ca sa ajunga inapoi la ¨bulau¨?
18.   Prestari servicii trimis de
(27 sep 2011, 07:03:38
Maseuzele de ce s-au ascuns si n-au deschis usa; salonul nu e pentru toata lumea? Ca ce chestie li s-a refuzat serviciile de masaj erotic domnului Bartoiu si prietenului sau? Ar trebui sa se implice si serviciul pentru protectia consumatorului. Ori suntem golani ori nu mai suntem, nu??!!
19.   Profesii care ar trebui interzise trimis de
(27 sep 2011, 09:32:13
Saoane de masaj erotc nu sunt altceva decat niste bordeluri cu alta titulatura dar esentialul este acelasi,singura deosebire este aceia ca mironositele pot refuza pe unii clienti in cazul saloanelor de masaj,pe cand la bordel nu poate fi refuzat nimeni din moment ce plateste taxa.
20.   Este un focar de infectie acolo trimis de
( 8 oct 2011, 13:30:16
eu am fost de doua ori si m-am ales cu o boala de piele de la una din fete tina sau ionela...ca sa nu va mai spun de condtiile in care se prezinta baia sau camerele, regret nespus ca am calcat pragul acelui salon
21.   Daca ar fi fost dupa mine.. trimis de
( 8 oct 2011, 13:40:26
daca ar fi fost dupa mine le dadeam eu o mama de bataie pentru ce am patit, ca sa nu mai vorbesc de evaziune fiscala ca nu mi-au dat bon fiscal niciodata

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei