Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 sep 2011 - Anul XVI, nr. 227 (4825)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Străzi

Lucrările de asfaltare a E85 în municipiul Fălticeni au fost finalizate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În Fălticeni s-a încheiat asfaltarea tronsonului de 1,2 kilometri din drumul european 85 care traversează oraşul. Primarul Vasile Tofan a spus că lucrările au costat un milion de lei, iar banii au fost alocaţi de Guvern. El a adăugat că, în octombrie, vor fi gata lucrările de reparaţii stradale efectuate în acest an cu fonduri proprii. Primarul Tofan a precizat că, pentru reabilitarea străzilor, în bugetul local pe 2011 au fost prevăzute 2,5 milioane de lei.

Vă reamintim că, în vară, la Fălticeni a fost finalizat un proiect privind reabilitarea infrastructurii rutiere cu fonduri europene accesate prin Programul Operaţional Regional. În baza proiectului, au fost refăcute 13 străzi cu o lungime de peste 15 kilometri. De asemenea, au fost amenajate piste pentru biciclişti în lungime totală de aproximativ un kilometru şi jumătate şi au fost construite 150 de rampe pentru persoane cu dizabilităţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările de asfaltare a E85 în municipiul Fălticeni au fost finalizate.
 Vizualizări articol: 1985 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucrările de asfaltare a E85 în municipiul Fălticeni au fost finalizate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :) trimis de
(26 sep 2011, 12:04:17
Imi pare rau ca cei de la PDL se lauda cu asfaltarea centrului Falticeniului. Dar de intrarea in oras dinspre Suceava nu se zice nimic ca e praf. Eu circul zilnic pe acest traseu (Suceava - Bucuresti). Pentru mine este egal cu zero ce s-a realizat. Prefer sa merg in oras cu 30 de km/h decat sa imi stric masina pe drumul mai sus mentionat.
2.   TOFAN = un fraier trimis de
(26 sep 2011, 12:44:56
Nu inteleg sub nicio forma lipsa intelgentei majoritatii (cei care l-au votat) falticenenilor. Acest Tofan nu a facut absolut nimic. Asfaltarea e de forma, drumul e plin de denivelari. Calitate ZERO, tipic PDL-ista. In plus, circulatia prin centru nu ca e afectata, aproape lipseste cu desavarsire, din cauza masinilor parcare pe dreapta si a nenumaratelor treceri de pietoni, din 10 in 10 meri. E o mare rusine pentru Bucovina modul cum se circula in Falticeni. Nu mai scriu nimic de prima si ultima parte a drumului ce traverseaza targul Falticeniului. Arata de parca sia-r fi exersat mana maestrul Irimescu in copilarie. Jale.
3.   RESPECT trimis de
(26 sep 2011, 13:31:04
Domnul primar Tofan o sa mai ramana inca zece ani pentru-ca este cel mai bun primar care l-a dat orasul. Priviti strazile, ordinea si curatenia apoi priviti un oras asemanator din Moldova si o sa vedeti diferenta.
3.1  RE: RESPECT trimis de
(26 sep 2011, 14:41:23
Asa e. Gura pacatosului adevar graieste.Tofan a fost corigent si este la cum se circula prin acest targ.Si o sa mai rama in aceasta ipostaza mult si bine la masa acasa, ca de primar se vor destepta poate poate oamenii si nu se vor mai vinde pentru 1KG faina si zahar.
4.   Cararuie care duci la Bucuresti ! trimis de
(26 sep 2011, 14:00:26
Pentru Falticeni denumirea corecta ar fi ,nu de E85 ,ci de poteca, pentru ca ,nu-s in stare sa parcheze, altfel decit, ocupind o mare parte din drum !
5.   Pentru KATALINUUK and others trimis de
(26 sep 2011, 16:55:48
Portiunea dinspre Susheava nu s-a reabilitat deoarece KATALINUU, in zona este in derulare un proiect urias de canalizare, cu statie de pompare pentru ca locuitorii de pe strada Sucevei de la case (sau vile pentru tine KATALINUU care stai la bloc) sa beneficieze si ei de binefacerile canalizarii. Nu vorbi daca nu stii mai shoferule moldovean. Subscriu la afirmatiile despre primarul Tofan, e un incompetent si la partea cu parcarile la fel, lumea nu stie sa parcheze pur si simplu.
6.   Sa va fie rusine! trimis de
(26 sep 2011, 16:59:17
Celor care au comentat mai sus! Da, pe europeana la capetele orasului, e plin de denivelari, dar sa o luam altfel, cei care ati comentat, si aveti permis, sa fim sinceri!! dar sinceri, ati urcat vreodata legal strada ,,Sucevei", adica drumul cu 4 benzi de la intrarea in falticeni dinspre Suceava, acolo limita de viteza e 40km/h , e in localitate, hai putin sa ne gandim, eu odata sincer, urcam cu 80 la ora, si am fost depasit de unu de parca stateam pe loc, sa inteleg ca daca ar fi drumul ca in palma ar zbura totii(sau macar cei care mancati shit aiurea) cu 200 la ora. sa inteleg ca in suceava unde in centruL ORAsului aveti GROPI! DAR GROPI, de era sa imi rup o roata, am facut pana, nu ziceti nimic.
7.   Drumuri trimis de
(26 sep 2011, 17:50:15
Mai fratilor,eu nu-l cunosc pe primarul din Falticeni,dar cunosc foarte bine orasul si arata zic eu foarte bine si aici ma refer la drumuri,trotuare,parcari,piata fel si la Radauti,Gura Humorului,dar veniti la C-lung Moldovenesc sa vedeti ce drumuri de rahat sunt,doar artera principala a fost asfaltata inainte de alegerile prezidentiale,in rest praf si mult noroi,daca iti speli masina azi,peste o ora nici nu se cunoaste,gropi una langa alta,iar cel ce conduce aceasta comuna ar trebui sa-i fie rusine ptr.cei 7000 lei pe care-i ridica de la casierie,rusine
7.1  RE: Drumuri trimis de
(26 sep 2011, 20:15:28
Da, Humorul este frumos in centru, dar daca faci un pas pe strazile secundare iti pui mainile in cap in ce hal arata: asfalt facut praf, plin de gropi de-ti rupi masina si picioarele.

Insa ai dreptate, Campulungul este dezastru!
8.   Mda trimis de
(27 sep 2011, 00:11:02
Eu nu inteleg ce asteptari poate sa aiba cineva de la un oras ca Falticeniul, unde ai populatia impartita intre pensionari, aia care sunt plecati in strainatate si aia care traiesc din ceea ce trimit aia care sunt plecati in strainatate?
Ca sa ai pretentie ar trebui sa existe un minim de productie, o industrie oarecare, nu 3 ateliere de textile, 2 magazine si o droaie de crasme (scuze, terase sau pub-uri cum am vazut odata ca se dorea sa se numeasca un birt local).
Asadar, cand nu ai o dezvoltare economica, un mers al lucrurilor si cand majoritatea sunt cu gandul la ciupit, smanglit, evaziune marunta, etc, ce incasari sa ai la bugetul local, ce sa mai fure si aia si ce sa mai ramana si pentru reparatii/constructii?
Falticeniul A FOST UN ORAS FRUMOS. Acum este doar o umila epava si a ajuns sa traiasca doar din amintirea unor personalitati pe care unii se incapataneaza sa le uite.
Nu trebuie sa traiesti mult in acel oras incat sa-ti dai seama ca acolo e frumos sa te duci sa te relaxezi, asa ca la statiune, ca la tara si cam atat.
Nu ai o farmacie non stop, nu ai un magazin mai mare care sa fie deschis si mai tarziu in noapte, nu ai diversitate de magazine si produse in general si nici n-ai de unde sa ceri, la cat de mare este.
Aleea aia pietonala (aia de i se zice "faleza") e sparta facuta praf (acum am auzit ca tot lucreaza la ea), in centru ceasul ala l-au reparat asa de bine incat mai mult sta stricat, de fantana arteziana ce sa mai zic? Muzeele stau mai mult degeaba, promovare ioc pe plan local (chiar sunt chestii interesante de vazut), obiective care ar atrage vizitatori (de ex scorbura Lizucai - si nu va ganditi la prostii - este intr-o paragina totala, zona iazurilor de asemenea si asa mai departe).

Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu doresc sa critic. Ma doare sa stiu ca un orasel care ar avea bun potential turistic este atat de prost exploatat. Peste tot vezi crasme, termopane, centrale electrice si plecari in Italia/Germania. Si iar crasme.
9.   Falticeni trimis de
(27 sep 2011, 10:19:05
Cand eram soarec era un 'trenulet' ce te plimba de la Bancuta, la scorbura, iaz....blah blah.....acu chiar daca ar fi nu te-ai duce ca de mizerie toti sunt satui.....

Vreau sa zic ca e jale cu crasmele......dar se pare ca merge afacerea CRASMA....merge le greu...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei