Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 aug 2011 - Anul XVI, nr. 204 (4802)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu spune că va continua să viziteze lucrări din Autostrada A3

Marţi, 30 August 2011 (14:07:04)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, răspunzând unei întrebări, după ce a vizitat şantierul autostrăzii Bucureşti-Ploieşti, că va continua să viziteze lucrări de pe autostrada A3.

Preşedintele Traian Băsescu a ţinut să-l felicite, la plecarea de pe şantierul autostrăzii Bucureşti-Ploieşti, pe directorul regional, pentru lucrările de la Transfăgărăşan.

"Aţi făcut treabă bună cu Transfăgărăşanul. Bravo! Aţi dormit acolo, am înţeles", i-a spus şeful statului constructorului.

Traian Băsescu a fost întrebat de unul dintre jurnaliştii prezenţi dacă a "făcut" Transalpina. "Am văzut altădată, nu anul acesta. Aţi trecut voi pe acolo, e frumos? Deja a devenit vestită. Toată lumea vrea să vadă Transalpina", a răspuns Traian Băsescu.

Întrebat dacă va vizita Autostrada A3, Băsescu a răspunzând zâmbind: "O să merg. Ce altceva să fac?".

A3 este o autostradă în construcţie, de 565 km, ce urmează să pornească de la Bucureşti spre nord, să penetreze Munţii Carpaţi prin Valea Prahovei, să traverseze Podişul Transilvaniei pe diagonală, şi să ajungă, prin nordul Carpaţilor Occidentali, la punctul de trecere a frontierei cu Ungaria de la Borş. Autostrada va lega oraşele Bucureşti, Ploieşti, Braşov, Făgăraş, Sighişoara, Târgu Mureş, Turda, Cluj-Napoca, Zalău şi Oradea.

Autorităţile române au împarţit Autostrada A3 în două proiecte independente : Autostrada Bucureşti – Braşov şi Autostrada Braşov – Cluj – Borş, numită şi "Autostrada Transilvania", punctul comun fiind oraşul Braşov. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu spune că va continua să viziteze lucrări din Autostrada A3.
 Vizualizări articol: 474 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu spune că va continua să viziteze lucrări din Autostrada A30.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Domnu ...pastrati-va sanatatea nu va mai agitati.. trimis de
(30 aug 2011, 17:02:51
ca nu e treaba dumneavoastra... va inteleg ca nu prea stiti pentru ce poporul v-a intepenit in functi ,cand spuneti ca nu prea aveti ce face si o sa mergeti sa va uitati la autostrazile Romaniei... dar menajati-va ... va puteti stresa ... si apoi cine o sa mai reprezinte poporul la adunarile europene ... si toti demnitarii aceea scortosi o sa va simta lipsa. Eu sunt de principiul sa fiti ponderat, totul cu masura... pastrati-va calmul...Romania pe care o conduceti e pe drumul cel bun, numai ca sensul in care merge e invers si asta nu o puteti intelege pentru ca aici nu e ca la vapoare unde strigi si invarti o roata ... asta cred ca v-a avertizat Stolojan dar probabil nu l-ati inteles ca plangeati de durere...treaba e mai complicata dom'ne ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei