Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 aug 2011 - Anul XVI, nr. 204 (4802)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Analiză

Donţu acuză Guvernul că a discriminat femeile prin măsurile de combatere a crizei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene a PSD, Ovidiu Donţu, acuză Guvernul de discriminare, arătând că femeile au fost mult mai afectate decât bărbaţii de politicile guvernamentale de “combatere a crizei”.

Donţu a explicat că Guvernul Băsescu-Boc a lovit din plin în domenii precum sănătate, asistenţă socială, învăţământ, administraţie publică, domenii în care ponderea femeilor angajate este mai mare decât a bărbaţilor. Alături de pensionari, a spus liderul social-democrat, acestea sunt categoriile socio-profesionale pe umerii cărora Guvernul a pus tot costul crizei. Donţu a menţionat că numărul femeilor cu salarii sub 1.500 de lei a crescut cu 5%, de la 60,7% la 65,7%, în timp ce al bărbaţilor a crescut cu doar 0,5%, de la 57,9% la 58,4%. Preşedintele executiv al PSD Suceava a amintit că au fost diminuate toate categoriile de ajutoare pentru familie şi creşterea copilului, economiile realizate astfel la buget fiind infime. În schimb, a spus Donţu, foarte multe familii şi-au văzut ameninţată şansa de a supravieţui.

„În 80% dintre familiile monoparentale, reprezentantul legal este mama. În cazul mamelor singure, riscul de sărăcie este dublu. Lovind în femei şi familie, guvernarea loveşte şi în generaţiile viitoare şi pune bazele unei crize durabile şi extinse a României”, a concluzionat preşedintele executiv al PSD Suceava.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu acuză Guvernul că a discriminat femeile prin măsurile de combatere a crizei.
 Vizualizări articol: 774 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Donţu acuză Guvernul că a discriminat femeile prin măsurile de combatere a crizei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Esti pe langa trimis de
(30 aug 2011, 13:33:54
Stimabile, masuri de acest gen s-au luat in toate tarile din lume, Lituania fiind prima care a inchis 2/3 din spitale. Urmeaza acum la rand Grecia, Portugalia, Italia, Anglia, etc. Stii cat se sta la coada in Anglia pentru o ecografie platita din sistemul de asigurari ? Iti spun eu, 6 luni ! Ai tu vreo idee cum se poate face ? La gargara sunteti toti buni, iar in timpul liber stati la bere cu cei de la PDL pe terese. Propui ceva, ai un program, ai oameni competenti in spate ? S-o crezi tu ca te voteaza cineva in Suceava !
2.   Familii monoparentale trimis de
(30 aug 2011, 13:43:12
"În 80% dintre familiile monoparentale, reprezentantul legal este mama." - tu ai scris undeva numerele astea sau le tii minte ? Cine ti-a spus ca la divort 80% din copii raman cu mama ? Ultima statistica la nivel nationala arata ca doar in 4% din cazuri copilul sau macar un copil merge la tata iar in 96% din cazuri copilul sau copiii raman la mama. De la Asociatia Nationala a Tatilor din Romania (ANTR) se pot lua date mult mai exacte. Auzi tu "reprezentant legal", "familii monoparentale" ... ce destepti sunteti frate ! Apropos, cum mai e cu procesul cu Harsovschi in care ai pierdut ? Acolo tot de la chestiuni lingvistice v-ati luat.
3.   Când eşti limitat mai bine taci trimis de
(30 aug 2011, 14:32:33
adică, domnu Schultz după neuronul tău, nea Boc, profitând de criză, s-a gândit să discrimineze femeile. şi-un copil îşi dă seama că eşti prost-topor.
4.   * trimis de
(30 aug 2011, 15:20:15
O adunătură de bizari (colegi de abjecţii )
Asta sunteţi , bah ! ( AMARUL & IREAL )
Tentativa voastră de-a răspândi infecţii
Nu-i doar stupidă ( are şi iz penal ) thinking

Să presupunem c-ale voastre mame
Sunt fiinţe normale ( citesc on-line un ziar )
Gândiţi-vă ( sincer ) ce le face plăcere :
Să vă citească pe voi sau pe ... abcdar ? thinking happy

Voi urâţi tot ( chear şi pe voi înşivă )
Flutur & Lungu îşi bate joc de ... tot şi toţi
Următoarea campanie vine tiptil , parşivă thinking
În numele cui îi injuraţi (voi) pe .. compatrioţi ?

4.1  RE: * trimis de
(30 aug 2011, 16:02:35
"poietule" ce-ar fi dacă ai comenta articolul şi nu comentariile altora. de măta nu zic nimic.
4.2  RE: * trimis de
(30 aug 2011, 17:49:16
deşi m-ai insultat de muuulte ori vreau (acum,aici) să-ţi spun cum mi se pare totul şi nu doresc ( PE BUNE) să te insult : am sentimentul că cineva cu IQ-ul de apr. 40 îi spune cuiva cu IQ-ul de apr. 140 că e prost-topor ... ţie cum îţi pare ? ,,sună'' bine ?
4.3  RE: * trimis de
(30 aug 2011, 19:37:42
:))abecedarule mamica ta e constienta de ce sula proasta a fost la popoul ei cand ai fost tu conceput? Sau regreta ca nu a folosit un prezervativ ? Ia zi tu repejor ca vad ca ai un IQ cam ridicat cat e ...doi radical din becacaroten ... ups nu stiii..:))) atunci sa su..gi o ceapa .:)))
5.   ...ca bine zici AMARULe... trimis de
(30 aug 2011, 17:55:26
... ABCDAR .. iti dau un sfat ... nu-ti mai screme mintea sa gasesti rime pentru "foame" ca s-ar putea sa te doboare daca nu esti atent... nu ca n-ai avea talent , ca nu ma pricep la asta , dar versificarile tale par ca niste luari peste picior a subiectelor ... si asta e deranjant... mai bine fa cum a spus varul AMARUL
6.   Nenea DONTU nu vopsi picioarele calului in verde trimis de
(30 aug 2011, 18:09:51
.(fiind colegi in USL, reproduc ceea ce i-am transmis domnului DOBRE de la PDL)
"... ca te pierzi in amanunte si eu ca viitor alegator USL , ma plictisesc sa tot vad numai critici la cel mai mic part democratic...
Din punctul meu de vedere modul de comunicare al USL este complet viciat de aglomeratia vocala a celor ce se vor remarcati... si fac asta ori de cate ori au ocazia si critica cu orice argumente din orice pozitie. Membrii USL eu ii vad ca niste USL-asi dintr-un western texan care intai trag apoi ochesc si apoi gandesc. Pe mine ma revolta actuala guvernare , dar asta nu inseamna ca automat o sa va votez pe voi , cand observ ca va inghesuiti ca la revolutie sa criticati si sa dati cu barda... chiar nimic nu e bun , chiar totul va pute.. incercati sa ganditi pozitiv, incercati sa va faceti coerenta strategia voastra PRIN COMUNICARE , nu pe terfeloagele voastre pe care le vanturati pe la conferintele de presa..lumea sa inteleaga ceva... ca aici de jos e ceata mare ... si daca ramane asa pana la alegeri , dupa numararea voturilor iar o sa spuneti ca ceilalti au furat mai bine...
7.   Rectific "DOBRE de la PNL" trimis de
(30 aug 2011, 18:14:36
rectific "DOBRE de la PNL"
8.   Vai de capul tau dontule trimis de
(31 aug 2011, 10:34:42
ce ineptii mai scoate si asta,ce prostii debiteaza. Politician roman din opozitie in stare sa spuna orice idiotenie,ce sa-i ceri

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei