Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 iul 2011 - Anul XVI, nr. 159 (4757)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cluj:Un elev care luase bacalaureatul dar contesta nota la biologie a picat examenul la recorectare

Vineri, 8 Iulie 2011 (14:44:36)

Un candidat care a susţinut examenul de bacalaureat la Colegiul Tehnic de Construcţii "Anghel Saligny" din Cluj-Napoca şi care fusese declarat admis a făcut contestaţie pentru mărirea notei la biologie, însă după recorectare lucrarea sa a fost depunctată, iar elevul a picat bacalaureatul.

Reprezentanţii Colegiului Tehnic de Construcţii "Anghel Saligny" din Cluj-Napoca au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că la această unitate şcolară, care a fost centru de examinare pentru bacalaureat, un singur elev respins care a depus contestaţie a fost declarat admis.

"La Colegiul Tehnic de Construcţii «Anghel Saligny», care a fost centru de examinare, un singur elev declarat respins iniţial după bacalaureat a fost declarat admis după contestaţii. A fost şi un elev care a luat bacalaureatul, dar a depus contestaţie la biologie - deşi a obţinut nota 6,01 - pentru mărire de notă, iar după corectarea lucrării a fost depunctat cu peste un punct, a primit nota 4,80 şi a fost declarat respins. a picat bacalaureatul după contestaţii", au spus reprezentanţii unităţii şcolare.

Lucrările contestate din judeţul Cluj au fost recorectate la Arad.

Rezultatele finale la bacalaureat, după contestaţii, vor fi prezentate de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj în cursul după-amiezii de vineri.

Potrivit datelor transmise, duminică, de Inspectoratul Şcolar Cluj, în judeţ s-au înscris la examenul de bacalaureat 6.202 elevi, din care 5.988 s-au prezentat la probe, iar 3.238 (54,07 la sută) dintre aceştia au promovat, acestea fiind rezultatele înainte de contestaţii.

În judeţ, opt elevi au obţinut la bacalaureat media 10, iar 535 medii între 9.00 şi 9,99.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj a înregistrat, luni, 2.355 de contestaţii din partea elevilor nemulţumiţi de media obţinută la bacalaureat, reprezentând 85,8 la sută dintre cei respinşi, cele mai multe fiind depuse la limba şi literatura română.

Vineri dimineaţă, la centrele de examen din judeţ a început afişarea rezultatelor finale, după soluţionarea contestaţiilor, acest proces făcându-se treptat, iar datele urmând să fie centralizate ulterior de ISJ. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cluj:Un elev care luase bacalaureatul dar contesta nota la biologie a picat examenul la recorectare.
 Vizualizări articol: 410 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cluj:Un elev care luase bacalaureatul dar contesta nota la biologie a picat examenul la recorectare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei