Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 mai 2011 - Anul XVI, nr. 120 (4718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Funeriu a confirmat participarea la Roland Garros, dar condiţionează participarea de agenda internă

Marţi, 24 Mai 2011 (17:00:26)

 Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a declarat, marţi, că a confirmat participarea la Ziua României, organizată în premieră în 26 mai la turneul de la Roland Garros, dar că, dacă agenda internă o va impune, va rămâne acasă.

"Am fost invitat, joi, când este ziua României la Roland Garros de doamna preşedintă a Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir. Pe moment am confirmat participarea la acest eveniment. pentru că este un eveniment de reprezentare a României la un turneu foarte prestigios, iar eu am fost invitat în calitate de ministru al Sportului", a spus Daniel Funeriu.

El a precizat însă că nu exclude varianta de a nu participa la eveniment dacă agenda internă nu îi va permite.

"În funcţie de agenda internă s-ar putea să nu merg. Am confirmat prezenţa la acest eveniment. Cred că este important pentru ţara nostră. Este o cutumă ca atunci când se organizează ziua unei ţări şi ministrul Sportului din acea ţară să fie invitat", a arătat Funeriu.

Preşedintele FRT, Ruxandra Dragomir, a declarat, în urmă cu o zi, într-o conferinţă de presă, că la turneul de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, ce are loc la Paris, va fi organziată, joi, în premieră Ziua României, eveniment la care vor participa, printre alţii, ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu.

"La ultima Adunare Generală, care a avut loc la Amsterdam am fost întrebată de către preşedintele federaţiei europene, dar şi de către preşedintele federaţiei internaţionale dacă ne-ar face plăcere ca România să fie sărbătorită în cadrul turneului de la Roland Garros, pe 26 mai. Bineînţeles că pentru noi este o mare onoare şi suntem convinşi că acest lucru vine ca o urmare a progreselor pe care le-a făcut FRT în ultima eprioadă. Evenimentul se va numi Ziua României şi vor participa ministrul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, domnul Funeriu, fostul ministru doamna Plăcintă, domnul Sever Dron, noul vicepreşedinte al FRT, şi bineînţeles eu, care voi fi prezentă acolo", a spus Dragomir.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Funeriu a confirmat participarea la Roland Garros, dar condiţionează participarea de agenda internă.
 Vizualizări articol: 613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Funeriu a confirmat participarea la Roland Garros, dar condiţionează participarea de agenda internă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei