Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 mai 2011 - Anul XVI, nr. 120 (4718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Studiu

În cine şi în ce au sucevenii încredere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Care sunt oamenii de valoare şi de încredere din domeniile cheie din oraşul Suceava, care sunt instituţiile, companiile şi organizaţiile care îşi fac treaba şi cine ar fi potrivit să conducă municipiul şi judeţul Suceava, acestea sunt principalele informaţii oferite de un studiu realizat printre suceveni, prin intermediul a 25.000 de chestionare cu câte 21 de întrebări, la care s-a putut răspunde în perioada 27 aprilie - 5 mai 2011.

Unul dintre obiectivele chestionarului realizat de Asociaţia „Pentru Suceava” a fost acela de a afla cum văd sucevenii viitorul urbei lor şi care sunt zonele din social în care trebuie acţionat urgent şi absolut necesar, în vreme ce un alt obiectiv principal a fost cel de identificare a oamenilor corecţi, valoroşi şi de caracter, care să-i reprezinte pe suceveni.

În ciuda efortului de a împărţi sucevenilor cele 25.000 de chestionare pregătite pentru acest studiu, prin distribuirea lor în parcuri, pe străzi, în centrele comerciale şi în cutiile poştale de peste 50 de voluntari, doar 2% dintre suceveni au ales să renunţe la comoditate, să se implice pentru Suceava, pentru binele comun al tuturor, completând şi depunând chestionarele în locaţiile prestabilite.

Fără a avea pretenţia de a fi un sondaj ştiinţific realizat, această formă de comunicare publică reprezintă fidel impresiile sucevenilor, exprimate prin răspunsurile trimise. Uneori, acestea conţin şi greşeli, precum menţionarea numelor Ion Lungu şi Gheorghe Flutur la funcţionari publici, dar, pentru a nu deforma în vreun fel opiniile exprimate, au fost lăsate exact răspunsurile participanţilor la studiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În cine şi în ce au sucevenii încredere.
 Vizualizări articol: 887 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 22 voturi
În cine şi în ce au sucevenii încredere2.5522

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(24 mai 2011, 11:10:30
Cu puţine urme de inteligenţă în urme’adânci de timp
Ne semănăm ( ne’am semănat ) autoimpusa mâhnire
Cu-aceleaşi haine moştenite genetic prin fiece anotimp
Ne târâm eul într-o imensă ( şi generală ) amorţire

Nesătui să ne naştem fără poftă de viaţă .. ne naştem
Într-o dispoziţie neasortată cu primăvara .. lenevim
Nu vrem să .. nimic ! nu vrem ! nu cunoaştem !
Vrem să fim lăsaţi în pace .. să supravieţuim ! ! !

Cu buzele de culoarea zmeurei dar cu gust amar în gură
Spunem doar ,, nu pot ’’ deşi ... alţii întotdeauna pot
Decupăm ( cu poftă ) din reviste câte’o friptură
Şi mergem înainte cu capul înapoi , şi ... cam asta-i tot ! ! !
2.   Foarte frumos sondajul trimis de
(24 mai 2011, 12:01:05
Toate bune si frumoase pana aici:
Fundatia "Pentru Suceava" intra in topul ONGurilor (e prima data cand aud de ea si m-as mira ca restul sucevenilor sa fie mai bine informati).
Alexandria Librarii este pe locul 3 in topul companiilor.

Gurile rele spun ca din lipsa de participanti, angajatii librariilor au fost "rugati insistent" sa completeze cat mai multe formulare pentru a nu se face de ras initiatorul smenozelii.
As fi tacut dar cand vad ca s-au infipt in top parca ma pisca limbalaughing)
3.   Pardon!?.... trimis de
(24 mai 2011, 12:19:17
Am primit si eu si am vrut sa ma implic dar fiind prea la general am renuntat.
Ca sa fi putut copleta chestionarul (de altfel interesant) prima conditie insemna sa fi cunoscut municipiul cu toate istitutiile si oamenii de valoare. Mai greu... pentru noi cei seriosi!....
Pina la urma oamneii, observ, au gasit ,,valoarea”” tot la cei inca in functii ceea ce inseamna ca-i tare rau....
Nu si-a atins scopul!
4.   Interesant ! trimis de
(24 mai 2011, 12:34:29
Observ ca la sondaj au participat foarte multi din cei care in weekend merg la... " scoala de spalat creiere" !
5.   Al mai prim! trimis de
(24 mai 2011, 12:52:59
Primii, cap de lista sunt tocmai cei care au fost direct implicati in aceasta asociatie. Nu ajuta la nimic aceste sondaje realizate fara nici cea mai mica pregatire in analiza datelor. Care a fost esantinonul ? Pe ce creiterii a fost ales ? Segment de varsta, sex, profesie, domeniu de activitate ? Zero! Zero! Vreti sa faceti ceva bun pt Suceava ? Faceti o asociatie care sa coopteze tineri pt curatenia Parcului Sipote de exemplu! Ajutati niste batrani neputinciosi, invatati niste copii de tzigani sa citeasca si indrumati-i spre scoala! Nu va mai ganditi doar la propriul ciolan!
6.   Lol trimis de
(24 mai 2011, 13:15:15
daca mai iese lungu primar ma mut din suceava si ma si c*c in fata primariei inainte sa plec definitiv !
7.   Mda f interesant. trimis de
(24 mai 2011, 13:56:12
Am urmarit toate listele..si surpriza. toti "detinatorii puterii" de azi sunt in capul listelor.. precum puscasu flutur lungu..si cea mai tare....cea mai credibila sursa de informare..MONITORUL:)) aici mi.a venit sa rad. Asta ptr mine suna asa.. Toti smecherii se cunosc intre ei..si s.au gandit asa...Ba nene hai noi sa ne facem reclama buna.. vin alegerile.. ne scriem si noi pe niste liste..si apoi sa ne stergem la c..r cu ele..
Toti oamenii cu bani si combinatii sunt in fruntea listei. ma mirat f tare sa o vad pe doamna coca laura ca e pe o lista a medicilor..si normal ca doar vine la 2 noaptea de acasa sa asiste la nasteri...si normal daca dai 1 2 3 milioane .. cine nu vine?? apropo ..cat faceti doamna laura intr.o tura la spital?
8.   E UN CACA -MACA SAU UN TITI- CACA trimis de
(24 mai 2011, 16:01:46
EU NU AM PRIMIT NICI UN FORMULAR DIN ASTA SI CULMEA AM MAI INTREBAT AZI UNELE CUNOSTINTE SI NICI ELE NU AU PRIMIT...PROBABIL SAU VOTAT EI INTRE EI PE MAI MULTE CHESTIONARE...SA ZICA ...UNDE ANUME AU PUS IN CUTIILE POSTALE...CA ASA PUI LA UNUL SI TU CEL CARE FACI CHESTIONARUL IL COMPLETEZI PT ALTII ZECE - NU E CORECT ...ORICUM NIMENI NU CREDE CEVA DIN ACST CHESTIONAR ..(CU MICI EXCEPTII ).E CEVA DE GENUL SONDAJELOR POLITICE FACUTE AIUREA : CAND COMANDA PDL- ul UN SONDAJ ...E SIGUR CA EL VA IESII PE PRIMUL LOC: CAND COMANDA PSD UN SONDAIJ ...E SIGUR CA EL VA IESI PE PRIMUL LOC IN PREFERINTELE PUBLICULUI ...LUMEA LUI CARAGIALE , CE MAI VORBA ! TI-I LEHAMITE !
9.   Cine a platit sondajul?????Puscasu??? trimis de
(24 mai 2011, 17:27:46
fratilor,a-ti innebunit cu tot?
auzi,Puscasu,cel mai apreciat medic...ma faceti sa rad...ca are o policlinica,un spital,ca e om de afaceri,mai merge..dar cel mai apreciat medic??de ce atunci platesti medicamentele in spitalul lui,desi sunt primite gratis din afara???
persoana cea mai de incredere???cine e Ciupu asta????
ma bucur caci macar am regasit in lista si pe Doru Popovici(pe care i-l respect),Adrian Graur...
in rest,nici macar nu merita citit articolul..
imi placea Monitorul;pana la acest articol...
10.   DOAMNE, AI DREPTATE DAN75 trimis de
(24 mai 2011, 20:52:53
CUM SA FIE CEL MAI APRECIAT PUSCASU ,CAND ACOLO MERG DOAR CAZURILE DE GRAVITATE MICA SI MEDIE...DACA E UN CAZ CU PROBLEME GRAVE , NU TE PRIMESTE ! INCERCATI ! DE OBICEI CAND AUZI DE O CLINICA PRIVATA TE ASTEPTI SA REZOLVE CAZURI DEOSEBITE- GRAVE, NU DIN ASTEA OBISNUITE! EL SE LAUDA ,PE MOTIV CA PANCIENTUL ARE ACOLO INTRADEVAR UN CONFORT DEOSEBIT ...DAR SCUZATI-MA TE PISI IN EL CONFORT CONTEAZA SA AIBA APARATURA DEOSEBITA , SUPER MODERNA PE CARE N-O GASESTI IN SPITALE SI ALTE POLICLINICI SI SALVEZA VIETI NEFIIND NEVOIT PACIENTUL SA APELEZE LA MARELE CENTRE DIN TARA : IASI ,BUCURESTI , TG MURS ETC SAU LA CELE DIN STRAINATATE !
10.1  RE: DOAMNE, AI DREPTATE DAN75 trimis de
(24 mai 2011, 22:54:15
stimata DOAMNA, imi aduci aminte de un a.s.e.x.u.a.t. ce-si spunea TEMIDA, un abuzat care refula prin taste. limbajul si cascada de greseli gramaticale si de logica pe care le folosesti denota cat de DOAMNA esti. iar ca idei exprimate, esti la pamant. am reusit de obicei sa evit citirea comentariilor tale stupide, care sufoca aproape orice articol de interes, insa eram curios ce-ti poate bibilica la un astfel de subiect. oricum, te crezi mai desteapta decat esti... pacat ca evolutia tehnologiei si patrunderea internetului in mediul rural au avut si consecinte nedorite cum ar fi faptul ca dumneata te crezi la caminul cultural si-ti etalezi pe site-uri, cu atata incredere de sine, ineptiile si impresia ca le stii pe toate. chiar nu ai treaba, n-ai vreo vaca sau vreun bou de muls?
10.2  RE: DOAMNE, AI DREPTATE DAN75 trimis de
(24 mai 2011, 23:09:58
cat despre articol, apreciez ca este ... dupa ce am aruncat o privire asupra imaginilor atasate textului, am inteles cam care a fost grupul tinta pentru sondaj...corect era un sondaj PUBLIC, chiar si unul pe un site, cu contabilizarea voturilor vizitatorilor unici. cunosc destula lume buna in targul asta prafuit si plin de gropi si cred ca pe primele locuri, cu exceptia politicului, se puteau numi altii. am simtit dezamagire in special la lista cu doctori, unde sunt convins ca, la un sondaj echidistant, s-ar fi regasit si nume ca SPANU, CHIRIAC etc. parerea mea este ca publicul tinta a fost constituit in special de elevi ai unei institutii de invatamant, angajati ai unor societati sau de o anumita religie. parerea mea, poate gresesc. la politic n-ai ce spune, e clar. lungu si compania oricum nu au opozitie in sv. subliniez ca nu simpatizez cu pdl.
10.3  RE: DOAMNE, AI DREPTATE DAN75 trimis de
(24 mai 2011, 23:21:22
si inca ceva... în care parcuri, care străzi, si în centrele comerciale şi în ale cui cutii poştale au fost distribuite cele 25.000 de chestionare? adica 1 la 4 locuitori ai municipiului? zilnic ies in parc cu copiii, merg cam de 2 ori pe sapt in auchan, carrefour sau metro, pe strada n-am vazut nimic, iar in cutia postala nimic. si cam de aceeasi parere sunt vreo 20 de colegi si vecini pe care i-am intrebat azi daca aveau cunostinta de ... sondaj. sau poate s-a intamplat ca şi teancurile cu pliante ale hypermarket-urilor din sv, pe care cei angajati sa le distribuie, le lasa efectiv pe trepte in scara blocului sau le arunca la prima ghena...
11.   Sonaj fabricat trimis de
(24 mai 2011, 23:08:46
TEMATICA PT TOTI COMENTATORII DE PE FORUM: CE PARERE AVETI DESPRE SONDAJUL ASTA PUBLICAT AZI DE ORGA PENTRU SUCEAVA? eU, CAND VAD CA PESTE TOT E PLUS TV SI GURU EI INCEP SA MA INDOIESC CA E FACUT PE BUNE...CE PARERE AVETI?SAU CE INFORMATII AVETI? MULTUMESC CA VA FACETI TIMP SA RASPUNDETI LA INTREBAREA MEA!
12.   PT UDREA ... trimis de
(25 mai 2011, 06:16:55
UDREA , TI-AI LUAT UN NUME SONOR SI AI INCEPUT SA TE CREZI VEDETA ...DACA INCERCI SA MA JIGNESTI FARA MOTIV , FARA SA-TI FI SPUS EU NIMIC ...E TREABA TA DE PROST CRESCUTA ! ITI RETURNEZ CU MARE DRAG INVECTIVELEconfusedtimata DOAMNA UDREA" imi aduci aminte de un a.s.e.x.u.a.t. ce-si spunea TEMIDA, un abuzat care refula prin taste limbajul si cascada de greseli gramaticale si de logica ". IN COMENTARIILE DE MAI SUS , EU MI-AM SPUS DOAR PAREREA ,( NU AM JIGNIT NICI O PERSOANA DE PE LISTE ) . NU CRED CA ACESTE SONDAJE SUNT FACUTE PE BUNE ... NICI MACAR NU AM PRIMIT FORMULAR .. IN CERCUL MEU DE PRIETENI - NU STIE NIMENI DE ASA CEVA .M-A MIRAT FIINDCA SE ZICE CA S-AU FOLOSIT F MULTE ...CE TE-A SUPARAT DE-AI SARIT CA O HIENA LA MINE ? OARE EDUCATIA ?
13.   Prosteala trimis de
(25 mai 2011, 06:40:53
Lasa-ti prosteala ca nu tine. Singurul care merita sa fie mentionat este Graur care a facut ceva pentru urbea asta, restul........................ ma abtin.Sau daca au facut a fost pentru buzunarul lor.
14.   Udrea ....parca mi-ai luat cuvintele din gura... trimis de
(25 mai 2011, 08:48:46
...ca demult am mirosit-o pe temida alias gabriela,doamna,duduia samd,las-o sa-si etaleze si ea prostia pe net ca o uitat sa dea apa la vaca si asa se racoreste si ea ca altceva mai bun n-are de facut ca un barbat nu sta linga asa ceva nci macar pt. oral (la test) sau la altceva.
15.   Si-au gasit pe cine sa intrebe trimis de
(27 mai 2011, 13:32:52
Am primit la Stefan cel Mare asemenea completare, si am fost rugati sa le completam, dar nu stiu daca a completat vreun elev vreo unul......nu mi se pare normal sa intrebi asemenea chestii pe niste elevi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei