Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 mai 2011 - Anul XVI, nr. 120 (4718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drama unei sucevence

Prostituată minoră, salvată de la proxeneţi şi luată în căsătorie de unul dintre clienţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava au trimis, ieri, în judecată un individ acuzat că i-a promis unei minore o slujbă de ospătar în Grecia, însă în realitate adolescenta a fost dată pe mâna unor proxeneţi, tot suceveni, care au obligat-o să se prostitueze, în apartamentul lor din Atena.

Victima, mărturisesc anchetatorii în rechizitoriul înaintat instanţei de judecată, a fost salvată din ghearele proxeneţilor chiar de către unul dintre clienţii ei, cu care, în prezent, este căsătorită şi au împreună cu copil în vârstă de câteva luni.

 

Proxeneţi daţi în urmărire

Potrivit unui comunicat al DIICOT Suceava, în boxa acuzaţilor Tribunalului Suceava va ajunge Vasile Ionel Bulceag, în vârstă de 26 de ani, din comuna Marginea, individ arestat preventiv la sfârşitul lunii trecute, sub acuzaţia de trafic de minori.

În acelaşi dosar mai erau cercetaţi alţi doi suspecţi, Ilie Florin Boicu, în vârstă de 24 de ani, tot din Marginea, şi concubina acestuia, Diana Anamaria Scheul, de 18 ani, din comuna Satu Mare, cei care ar fi exploatat-o sexual pe minoră, în Grecia.

Pentru că nu au fost de găsit, pe numele celor doi au fost emise mandate de arestare în lipsă, cercetările faţă de aceştia fiind disjunse într-un alt dosar.

 

Şase-şapte clienţi pe zi. Tarife: între 20 şi 100 de euro

Povestea descrisă de anchetatorii DIICOT începe în cursul lunii mai a anului 2009, atunci când Vasile Ionel Bulceag i-a propus minorei, Alexandra N. (17 ani), să meargă în Atena, unde ar fi urmat să lucreze ca ospătăriţă într-un bar. Oferta era una generoasă, mai ales că salariul promis era de 800 de euro pe lună, iar tânărul s-a oferit să suporte el contravaloarea drumului.

În realitate, Bulceag ştia că fata nu va ajunge să lucreze în bar, ci pe mâna unui amic pe care-l cunoscute pe vremea când lucra în Grecia (n.r. - Ilie Florin Boicu) şi că acesta o va folosi la prostituţie.

Deşi nu avea acordul părinţilor, Bulceag a scos-o pe minoră din ţară, dând mită unuia dintre poliţiştii de frontieră.

Minora a ajuns într-un apartament din Atena, fiind obligată luni în şir să se prostitueze şi să fure din magazine pentru cei doi proxeneţi, Boicu şi Scheul.

Avea în medie şase-şapte clienţi pe zi, partidele de sex având loc în apartamentul cu pricina, contra unor sume cuprinse între 20 şi 100 de euro, în funcţie de durată.

A încercat de mai multe ori să fugă, însă a fost prinsă de fiecare dată şi pedepsită.

Printre clienţi, însă, avea să se numere şi actualul soţ al Alexandrei, cel care a aflat întreaga poveste şi i-a plătit lui Ilie Florin Boicu suma de 500 de euro pentru a-i da minorei înapoi cartea de identitate şi a o lăsa să plece.

 

Ameninţări cu moartea

Victima s-a constituit parte civilă în proces şi cere daune morale de câte 10.000 de euro de la inculpat şi de la ceilalţi doi învinuiţi.

Audiată de procurorii DIICOT în urmă cu aproximativ o lună, Alexandra a povestit că a rămas traumatizată de pe urma experienţei de acum trei ani şi că rănile suferite nu se vor cicatriza niciodată.

Le-a povestit anchetatorilor că încă mai are coşmaruri şi că a simţit îndepărtarea unora dintre rude şi a aşa-zişilor prieteni, amici, atunci când au aflat că a fost prostituată.

Cu lacrimi în ochi, tânăra a declarat că se teme ca familia soţului ei să nu afle întreaga poveste, dar şi de faptul că ameninţările cu moartea primite de la cei care au obligat-o să se prostitueze s-ar putea concretiza.

Tânăra, de altfel, a avut nevoie de consiliere psihologică, pentru a încerca să lase în urmă trecutul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prostituată minoră, salvată de la proxeneţi şi luată în căsătorie de unul dintre clienţi.
 Vizualizări articol: 6648 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 12 voturi
Prostituată minoră, salvată de la proxeneţi şi luată în căsătorie de unul dintre clienţi5.0512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(24 mai 2011, 11:05:04
Majoritatea tac .. aşteptând ceva
Dar sunt care tac .. vinovaţi , complici
Sunt care tac fiindcă nu mai pot spera
Că-l va ,, lumina ’’ ceva pe micul licurici

Cine pe cine să convoace
Dacă tu taci şi el .. tace ?
Cine cui să-i dea pălmoace ? !
Taci şi tu ( că n-ai ce face )angry

Creierele fug afară , cei rămaşi .. fug de creiere
Gimnastica minciunii îţi atrofiază bunu’ simţ
Taci ! ! ! deşi toată fiinţa ta vrea să zbiere :
De ce , pe latura vieţii , calc doar pe zimţ ?worried
1.1  RE: * trimis de
(24 mai 2011, 11:35:03
:))
2.   Intimitate ioc trimis de
(24 mai 2011, 11:39:32
Daca victima vrea ca rudele sotului sa nu afle despre experienta ei atunci de ce mai da interviuri pe la ziare? Alexandra N, de 19 ani, a fost in Grecia acum 2 ani, a locuit probabil pe undeva in zona Marginea, s-a maritat in ultimul an jumate, are un copil de cateva luni, s-a maritat cu cineva care a fost in Grecia acum 2 ani. Nu o sa le fie prea greu parintilor baiatului sa faca conexiunile. Sper macar sa-si fi dat un nume fals.
3.   M trimis de
(24 mai 2011, 14:30:02
Pentru aceia dintre voi care ati fost sensibilizati de aceasta poveste... luati de va uitati la filmul LILJA 4-EVER... Se intampla atat de des acest SCENARIU... "Munca in strainate, incredere in -cel mai bun prieten- si ajungi apoi ca viata ta sa ia sfarsit. La inceput, la figurat, iar mai apoi - la propriu. Politia ar trebui sa faca anchete in acest caz si sa ia la rand FIECARE ANUNT de mica publicitate si sa vada daca intr-adevar in spatele acelor ofertatori nu stau cumva niste monstrii...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei