Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 mai 2011 - Anul XVI, nr. 118 (4716)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

CNSC a obligat Poliţia să reanalizeze ofertele primite pentru un sistem IT de 15,2 milioane de lei

Duminică, 22 Mai 2011 (16:38:20)

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a fost obligat de Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, în baza unei hotărâri din 13 mai, să reanalizeze ofertele primite pentru achiziţia unui sistem IT de 15,2 milioane de lei, în urma unei contestaţii depuse de Ericsson România.

Decizia Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) obligă autoritatea contractantă ca în termen de zece zile de la comunicare să reanalizeze ofertele.

Cu o valoare de 15,2 milioane de lei (TVA inclusă), ofertele pentru licitaţia organizată de IGPR au fost deschise la 7 februarie şi au vizat furnizarea Sistemului informatic integrat privind suportul decizional şi organizaţional pentru dezvoltarea capacităţii administrative a IGPR (SIISDODCA).

Alături de Ericsson Telecommunications România, liderul asocierii care a inclus şi societăţile Software Development&Consulting şi S&T România, au mai depus oferte Ness România şi Power Net Consulting.

Oferta Ness România s-a ridicat la 11,84 milioane de lei, urmată de cea a Ericsson Telecomunicaţii România - 10,52 milioane de lei şi a Power Net Consulting - 8,05 milioane de lei

Prin contestaţia depusă la CNSC la 30 martie, Ericsson Telecommunications România a solicitat anularea raportului procedurii de atribuire şi a actelor subsecvente acestuia şi reevaluarea ofertelor depuse în aplicarea procedurii.

Pe de altă parte, Power Net Consulting a solicitat, la 22 aprilie, admiterea unei cereri de intervenţie şi respingerea ca nefondată şi neîntemeiată a contestaţiei depusă de Ericsson Telecommunications România, precum şi menţinerea ca temeinice şi legale a actelor întocmite de IGPR, cu consecinţa continuării procedurii de atribuire prin încheierea contractului care i-a fost atribuit.

"SIISDODCA urmăreşte planificarea strategică, managementul strategic, monitorizarea, evaluarea cât şi disponibilitatea informaţiilor în ceea ce priveşte costurile administrative, răspunde nevoilor de a îmbunătăţi sistemul de luare a deciziilor şi, în acest context, contribuie la eficienţa şi eficacitatea administraţiei publice", se precizează în caietul de sarcini disponibil pe site-ul www.e-licitatie.ro.

Prin punerea în funcţiune a sistemului informatic, în termen de şase luni de la data atribuirii contractului, IGPR îşi va reduce cu 20% costurile administrative, se mai spune în caietul de sarcini.

Contractul va fi finanţat în proporţie de 85% din fonduri europene nerambursabile şi 15% de la bugetul de stat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CNSC a obligat Poliţia să reanalizeze ofertele primite pentru un sistem IT de 15,2 milioane de lei.
 Vizualizări articol: 428 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CNSC a obligat Poliţia să reanalizeze ofertele primite pentru un sistem IT de 15,2 milioane de lei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei