Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 apr 2011 - Anul XVI, nr. 82 (4680)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Moldovan: Strângem dovezi să arătăm că se cumpără voturi cu bani publici ca Boc să fie reales la PDL

Vineri, 8 Aprilie 2011 (16:03:15)

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Moldovan, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că USL începe să strângă dovezi că "se cumpără voturi cu bani publici" pentru ca Emil Boc să fie reales preşedinte al PDL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Emil Radu Moldovan a afirmat că în PDL se dă "o luptă cruntă şi surdă" pentru putere.

"Am văzut tabăra domnului Blaga că acuză tabăra lui Boc că i-a furat moţiunea şi titlul acesteia. E o altă dovadă cam la ce nivel a ajuns furtul în PDL, au ajuns să se fure între ei. Au terminat cu furatul economiei, pensiilor, salariilor, medicamentelor şi acum se fură între ei. Fură moţiuni. E o bătălie foarte dură. Din păcate, sunt folosiţi banii publici pentru a atrage votanţi în dreptul domnului Boc. Începem să strângem dovezi ca să demonstrăm că, folosind bani publici, se cumpără voturi pentru Emil Boc", a spus Moldovan.

El a susţinut că Gheorghe Flutur era între primii trei susţinători ai lui Vasile Blaga, iar după ce a primit 70 de milioane de euro "să facă nişte drumuri pe nişte dealuri la triplu preţ decât costă un kilometru de drum" a trecut repede în tabăra lui Emil Boc, la fel ca şi vărul său, Cătălin Flutur, preşedintele PDL Botoşani, care a primit 37 de milioane de euro.

"Miliardele multe ale doamnei Udrea sunt, în prezent, folosite pentru a cumpăra voturi pentru Emil Boc", a spus Moldovan.

El a adăugat că, pe de altă parte, se pare că Emil Boc începe "să se supere şi nu mai vrea să-şi dea demisia cum i-a promis lui Traian Băsescu", iar Traian Băsescu să nu-l mai susţină la şefia PDL.

"Încep lucrurile să devină din ce în ce mai interesante în bătălia din PDL, dar acest lucru nu rezolvă nimic pentru cetăţeanul de rând", a spus Moldovan.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, declara, luni, că vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, pe care l-a catalogat drept "un trădător notoriu", ar fi primit 70 de milioane de euro pentru că l-a trădat pe Vasile Blaga şi a trecut în barca lui Emil Boc.

În replică, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur declara că îi transmite liderului PSD, Victor Ponta, "să stea liniştit că PDL are o echipă" şi "nu are nevoie de sfaturile unui copilot, care nu a ştiut să-şi conducă propria maşină". 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moldovan: Strângem dovezi să arătăm că se cumpără voturi cu bani publici ca Boc să fie reales la PDL.
 Vizualizări articol: 506 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Moldovan: Strângem dovezi să arătăm că se cumpără voturi cu bani publici ca Boc să fie reales la PDL5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei