Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 mar 2011 - Anul XVI, nr. 70 (4668)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dragnea: Nu cred că Blaga va avea curajul să candideze la şefia PDL

Vineri, 25 Martie 2011 (17:54:33)

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Sibiu, că nu crede că Vasile Blaga "va avea curajul să candideze" pentru funcţia de preşedinte al PDL, apreciind că în interiorul acestui partid "nu va fi o competiţie", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat dacă întrevede nemulţumiri în rândul membrilor PDL după Congresul acestei formaţiuni, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu, pentru că "nu va fi o competiţie".

"Nu cred că vor fi nemulţumiţi după Congres (Congresul PDL - n.r.). Nu aţi văzut, în ultimul timp, aşa nişte bărbaţi politici curajoşi care, la un moment dat, îl susţineau pe Blaga şi au ieşit apoi, cu seninătate, la televizor şi au spus că «Da, îl susţin pe Blaga, dar dacă nu vine Boc». Domnul Oltean, domnul Flutur. Să fim serioşi, eu nu cred că va fi o competiţie la Congresul PDL", a spus Dragnea.

El a afirmat că Vasile Blaga nu va avea "curajul" să candideze împotriva lui Emil Boc pentru funcţia de preşedinte al PDL.

"Eu nu cred că Blaga va avea curaj până la final să candideze. Vorbim de curaj aici, nu de altceva. Şi, din moment ce nu cred că va fi o competiţie acolo, nu cred că vor fi nemulţumiţi. Nemulţumirile apar când este o competiţie şi cei care pierd sunt nemulţumiţi. Nu cred că va fi o competiţie", a spus Dragnea.

El a susţinut că Blaga nu va candida, deşi "pare curajos".

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a susţinut că nu are de gând să renunţe la candidatura pentru şefia partidului.

"Nici gând să renunţ la candidatură. Fiecare poate să declare ce vrea, e problema lor ce afirmaţii fac în presă", a declarat, miercuri, Vasile Blaga pentru realitatea.net, referindu-se la cei care lansează informaţii despre retragerea sa.

"Nu e vorba doar de mine aici. Suntem o echipă şi depunem împreună moţiunea", a mai spus Blaga.

Vicepreşedintele PDL Valeriu Stoica susţinea, într-un interviu publicat miercuri de "România Liberă", că tradiţionaliştii care îl susţin pe Vasile Blaga vor veni, mai devreme sau mai târziu, în jurul orientării reformist-moderate, condusă de Emil Boc, în echipa căruia îşi pot găsi loc şi Blaga sau Macovei.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dragnea: Nu cred că Blaga va avea curajul să candideze la şefia PDL.
 Vizualizări articol: 983 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dragnea: Nu cred că Blaga va avea curajul să candideze la şefia PDL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lasa - ma domnule ! trimis de
(25 mar 2011, 19:50:08
Ai vazut dumneata vulpe careia sa-i fie rusine de faptele sale ...si sa nu mai dea iama la cotete ...Pe deasupra si nemultumiti vor fi sigur ...ca mai sunt " vulpoi doritori"...padurea e mare ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei