Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 mar 2011 - Anul XVI, nr. 70 (4668)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

În Burdujeni

La 25 de ani, s-a sinucis pe calea ferată, în timp ce vorbea cu mama sa la telefon

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a ales să-şi pună capăt zilelor pe linia de cale ferată din apropierea Gării Burdujeni, la câteva luni după ce s-a căsătorit şi după ce a devenit pentru prima oară tată, alegând să-şi petreacă ultimele clipe ale vieţii, prin telefon, cu cea care i-a dat viaţă.

„Când vorbeam cu el la telefon, am auzit un tren şi apoi s-o întrerupt... a intrat căsuţa poştală”, povesteşte îngrozită mama lui Cristian Antonesei, tânărul care a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa pe calea ferată.

 

„Mamă, mi-au zis că dacă mă despart, nu-mi dau voie să-mi văd băiatul...”

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 23:15, poliţiştii de la Transporturi Feroviare au fost anunţaţi că, în apropierea Gării Burdujeni, în zona triajului Staţiei CF Suceava Marfă, personalul 5508 Suceava-Paşcani a trecut peste un bărbat care se afla întins pe linia de cale ferată.

Victima nu a avut nici o şansă sub roţile garniturii de tren. Poliţiştii au găsit actele de identitate şi au aflat că persoana decedată se numeşte Cristian Antonesei, are 25 de ani şi este din satul Mihoveni.

Tânărul s-a căsătorit în august 2010, îşi construia o casă în satul natal, iar în luna ianuarie a acestui an a făcut cumetria primului său copil, un băieţel de câteva luni.

Ce anume l-a împins să se sinucidă sub roţile trenului nimeni nu poate şti. Nu a fost găsit nici un bilet, nici un mesaj prin care să explice gestul extrem.

 

Şi-a căutat fiul pe calea ferată

Singurele explicaţii vin din partea rudelor tânărului, care spun că vina pentru moartea acestuia o au socrii săi, în casa cărora Cristian Antonesei locuia împreună cu soţia sa.

„M-a sunat aseară (n.r. - miercuri seară) şi mi-a spus că a fost bătut şi că l-au dat afară din casă. <Mamă, mi-au zis că dacă mă despart, nu-mi dau voie să-mi văd băiatul... Am crescut fără tată şi ştiu ce înseamnă. Dacă nu îmi dă voie să-l văd, mă omor>”, povestea cu lacrimi în ochi mama îndoliată.

Din momentul în care a auzit trenul şi convorbirea telefonică s-a întrerupt, şi-a dat seama că ceva groaznic s-a întâmplat. S-a dus în Burdujeni, la locuinţa socrilor, iar aceştia i-au spus că fiul ei a plecat de nebun, spunând că se omoară. L-a căutat pe calea ferată din zonă, dar fără rezultat.

Ieri dimineaţă, când se pregătea să meargă la serviciu, a aflat vestea terifiantă de la poliţişti. Fiul ei a fost găsit fără suflare, în apropierea Gării Burdujeni.

Naşul de cununie al tânărului povesteşte că a fost sunat şi el, miercuri seară, de Cristian Antonesei: „Era foarte stresat de nevastă şi de socru şi de soacră... L-o scos afară probabil şi o făcut o depresie”.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, un alt tânăr, Ilie Serediuc, de 28 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, şi-a pus ştreangul de gât şi s-a spânzurat cu un cablu într-o anexă a locuinţei sale, după ce a făcut depresie ca urmare a faptului că nu reuşea să plătească pensia alimentară copilului său, un băieţel în vârstă de cinci ani, rămas în grija mamei după divorţ, iar fosta soţie îl ameninţa cu puşcăria.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La 25 de ani, s-a sinucis pe calea ferată, în timp ce vorbea cu mama sa la telefon.
 Vizualizări articol: 1646 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 6 voturi
La 25 de ani, s-a sinucis pe calea ferată, în timp ce vorbea cu mama sa la telefon3.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Saracul baiat trimis de
(25 mar 2011, 14:10:19
Il inteleg si il compatimesc. Sper din toata inima sa li se intoarca nemernicilor de socrii si lui nevasta-sa!; deoarece ei sunt de vina pentru moartea lui. De aia e bine sa nu te repezi prea repede sa te casatoresti sau sa casti bine ochii inainte, ca uite asa dai peste niste nenorociti de astia care iti fac viata un calvar.Animale ordinare, sa va fie rusine si sa platiti pentru purtarea voastra.
2.   Exista si lume rea... trimis de
(25 mar 2011, 20:25:10
Exista si socri foarte de treaba dar si nemernici de nu ai cuvinte sa-i descri ...Nu=i cunosc pe cei despre care e vorba in articol ...dar dupa cum s-au comportat sunt CRIMINALII MORALI ai tanarului...
3.   Parintii trimis de
(26 mar 2011, 10:08:42
Parintii fetei sunt niste haimanale si fiica lor o bagaboanta . Li se va intoarce totul , asta e sigur !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei