Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 mar 2011 - Anul XVI, nr. 70 (4668)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Fălticeni

Călători peste limita admisă în microbuze şi autobuze de transport public

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai multe autovehicule din categoria celor de transport public au fost trase pe dreapta de poliţie, iar şoferii amendaţi, după ce oamenii legii au constatat că aceştia transportau mult mai mulţi călători faţă de numărul maxim admis.

S-a întâmplat în urmă cu două zile, pe drumurile din judeţ, în cadrul unei acţiuni a Serviciului Poliţiei Rutiere pe raza de competenţă a Poliţiei Fălticeni, echipajele de la Circulaţie fiind sprijinite de poliţişti de la Autoritatea Rutieră Română (ARR), Registrul Auto Român şi Secţia Drumuri Naţionale.

În cele patru ore ale acţiunii, au fost controlate 180 de maşini, din care 56 de transport marfă şi 25 de transport persoane, iar poliţişti au dat nu mai puţin de 35 de amenzi în valoare de aproximativ 4.500 de lei, din care cele mai multe pentru defecţiuni tehnice.

Printre cei sancţionaţi se numără şi şoferul unui autobuz, Mihai V., în vârstă de 27 de ani, din comuna Hârtop, care a fost prins pe DN 2, cu mult mai mulţi pasageri în vehicul decât numărul locurilor prevăzut în certificatul de înmatriculare.

Pentru depăşirea numărului maxim de călători, a fost amendat şi un şofer de microbuz, Constantin D., de 51 de ani, din Fălticeni.

Pe lista exemplelor şoferilor sancţionaţi figurează şi un anume Costel S., în vârstă de 33 de ani, care conducea un microbuz de transport în comun, având anvelopele uzate peste limita legală.

ARR Suceava a aplicat o amendă de 4.000 de lei pentru nerespectarea timpului de conducere continuă, iar cei de la Drumuri Naţionale au dat o sancţiune de 30.000 de lei, după ce-au identificat în trafic un autovehicul încărcat cu lemne, care depăşea greutatea maximă admisă.

În cele patru ore ale acţiunii, au fost identificate în trafic şi două transporturi suspecte de mărfuri (materiale pentru confecţii), cercetările fiind preluate de ofiţeri de la Investigarea Fraudelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Călători peste limita admisă în microbuze şi autobuze de transport public.
 Vizualizări articol: 2012 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Călători peste limita admisă în microbuze şi autobuze de transport public0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MAXI-TAXI supraincarcate trimis de
(25 mar 2011, 11:47:26
Pe scurt: ma deranjeaza unii conducatori de pe Maxi Taxi,deoarece stau in statii prea mult pentru a lua calatori,iar atunci cand sunt cu locurile destinate calatorilor pline,tot mai iau oameni ce stau in picioare si incomodeaza pe oricine ar vrea sa coboare .Inteleg de ce se asteapta in statii pentru a pleca cu un anumit numar de calatori si anume inteleg ca nu fac necesarul de bani altfel ,insa daca nu fac fata transportului in comun si nu respecta regulile simple dar importante (de a merge intr-un timp bine definit pe linia respectiva si de a avea confortul necesar oricare calator in maxi taxi),atunci nu mai faceti transport public si lasati pe cei ce pot face asta in conditii civilizate si profesioniste.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei