Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 mar 2011 - Anul XVI, nr. 70 (4668)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Gata cu austeritatea!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu ştiu câte lume aşteaptă cu febrilitate meciul cu Bosnia, pare-se doar că Mutu a luat-o prea în serios, el resimţind febrilitatea la propriu. Păi cine l-a pus să doarmă în cantonament când toţi tricolorii primiseră liber? Nu ştia că se expune unor riscuri, că organismul său nu rezistă la aşa ceva?! Râdem, glumim, dar Mutu este una dintre vocile (!) sonore din atacul nostru. Oricum, Stancu e pregătit, joacă la musulmani şi ştie cum să-i abordeze. Un gol să dea, că după aia naţionala noastră n-are cum să fie la fel de slabă ca Galata, pe faza de apărare. Doar am rezistat cu brio în faţa celorlalte echipe, Albania şi Belarus, care dispută tot sâmbătă derbiul grupei. Da, n-am exagerat, se vor afla faţă în faţă echipele de pe locurile 2 şi 3! Nici nu ştim cu cine să ţinem... Dacă bat albanezii, îşi iau avânt şi ne vom trezi că ne aşteaptă la Tirana ca pe pâinea caldă. Dacă bat ruşii albi, avem nevoie de un parcurs impecabil pentru a-i ajunge, inclusiv victorie în meciul direct de la Bucureşti. Bineînţeles, aceste calcule aproape că nu-şi au rostul dacă nu batem în Bosnia. Dacă ne procopsim iar cu un egal, parcă văd că norocul meschin al lui Răzvănel îi va dărui un egal între Albania şi Belarus. Lung prilej de vorbe să ne colporteze. Nu chiar cum face bursucul Severin, pentru care vinovată e presa că l-a corupt, nicidecum el că a pus botul. Ăsta da caz de studiat la psihiatrie. L-aţi văzut cum, în timp ce colegii europarlamentari îl fluierau şi-i cereau să plece, el ţinea telefonul la ureche şi mâna la gură, într-o prezumtivă convorbire telefonică? Uns cu toate alifiile, acest Trompeta Tunu Severin. Până la urmă uite că românaşul nostru rezistă pe baricadă, în timp ce austriacul şi slovenul s-au dovedit mult mai labili.

Revenind la meciul naţionalei şi interpretându-l în cheie optimistă, cred că ai noştri vor marca. Iar dacă marcăm primii, nu numai că nu vom pierde, dar vom scăpa şi de enigma semnului X. Acesta ar fi primul pas adevărat către ieşirea din criză.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gata cu austeritatea!.
 Vizualizări articol: 1010 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Gata cu austeritatea!4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei