Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 mar 2011 - Anul XVI, nr. 63 (4661)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Igaş: Săptămâna viitoare va fi numită o nouă conducere la Academia de Poliţie

Joi, 17 Martie 2011 (13:53:43)

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a anunţat, joi, la Arad că săptămâna viitoare va fi numită o nouă conducere la Academia de Poliţiei, precizând că "tot acest concept de educaţie va fi structurat pe alte principii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat, într-o conferinţă de presă, că MAI este în perioada de evaluare a fiecărei structuri, în cadrul procesului de reorganizare a ministerului, iar până acum nu s-a stabilit câţi angajaţi vor fi afectaţi de acest proces, el precizând că vor fi vizaţi "cu precădere" cei care au avut abateri şi "care nu şi-au desfăşurat activitatea conform reglementărilor".

"Încă nu am finalizat acest proces încât să pot spune exact numărul disponibilizărilor din cadrul MAI. Cu precădere vor pleca aceia care au avut abateri, cei sancţionaţi, cercetaţi penal, care nu şi-au desfăşurat activitatea conform reglementărilor", a afirmat Igaş, răspunzând unei întrebări.

Ministrul a spus că "toate armele şi toate structurile din subordine" vor fi restructurate.

"Nu ne vom opri aici (la reducerile de posturi - n.r.), vom încerca să reorganizăm tot acest minister, pentru că vrem să îl modernizăm. De săptămâna viitoare vom face primii paşi privind învăţământul din subordinea MAI. Vom numi o nouă conducere la nivelul Academiei de Poliţiei şi vrem să structurăm pe alte principii tot acest concept de educaţie", a spus ministrul.

Igaş nu a oferit amănunte privind schimbările de la Academia de Poliţie, afirmând doar că persoana care va fi numită la conducerea instituţiei este una pe care se bazează.

Ministrul de Interne, Traian Igaş, a declarat, în 9 martie, că vor fi disponibilizaţi din MAI aproximativ 9.000 de oameni, arătând că încă nu este o "cifră conturată" şi că numărul de 18.000 vehiculat este "în imaginaţia unora".

În 6 martie, Traian Igaş spunea că nu este mulţumit de instituţiile de învăţământ din subordinea MAI şi avertiza că vor fi schimbări majore privind programa şcolară, dar şi numărul de studenţi, considerând că nu este normal să fie anual 3.000 de absolvenţi.

Igaş a subliniat că, personal, nu este mulţumit de şcolile din subordinea MAI şi că a spus acest lucru şi reprezentanţilor Academiei de Poliţie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Igaş: Săptămâna viitoare va fi numită o nouă conducere la Academia de Poliţie.
 Vizualizări articol: 381 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Igaş: Săptămâna viitoare va fi numită o nouă conducere la Academia de Poliţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei