Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 nov 2010 - Anul XV, nr. 282 (4573)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aproximativ 6.800 de poliţişti, jandarmi şi pompieri asigură ordinea la manifestările de 1 Decembrie

Marţi, 30 Noiembrie 2010 (15:49:55)

Aproximativ 6.800 de poliţişti, jandarmi şi pompieri asigură ordinea şi siguranţa la manifestările organizate de Ziua Naţională a României, atât în Bucureşti şi Alba-Iulia, cât şi în alte zone din ţară.

Din cei 6.800 de angajaţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor care vor fi angrenaţi în misiuni specifice în 1 Decembrie, 2.200 sunt poliţişti, 3.600 jandarmi şi 1.000 sunt de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, a anunţat MAI într-un comunicat de presă de marţi.

În Bucureşti vor acţiona, în dispozitive, peste 1.300 de lucrători MAI, iar la Alba-Iulia vor fi peste 400 de poliţişti, jandarmi şi pompieri.

"Ministerul Administraţiei şi Internelor asigură cetăţenii că va dispune toate măsurile necesare pentru a sărbători Ziua Naţională a României în linişte şi siguranţă", au precizat reprezentanţii MAI.

Aproximativ 1.500 de militari şi tehnică militară aparţinând Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Administraţiei şi Internelor, Serviciului Român de Informaţii şi Serviciului de Protecţie şi Pază vor participa, miercuri, începând de la ora 11.00, la Parada militară de Ziua Naţională.

MAI participă la Parada militară de 1 Decembrie cu peste 380 de angajaţi, pentru prima dată fiind expusă tehnica militară de care dispune Poliţia de Frontieră.

Ministerul Administraţiei şi Internelor va avea la Paradăun bloc de defilare format din trei subunităţi de jandarmi şi pompieri, câte un detaşament de tehnică aparţinând Poliţiei, Poliţiei de Frontieră, Jandarmeriei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi o formaţiune de cavalerie a Jandarmeriei.

Cele patru detaşamente de tehnică cuprind nouă echipaje moto de poliţie, 16 autospeciale şi autolaboratoare, 17 autospeciale de transport şi trei echipaje moto folosite de jandarmi, trei ATV-uri, 13 autospeciale şi două ambarcaţiuni aparţinând poliţiştilor de frontieră, precum şi 12 autospeciale şi două bărci pneumatice folosite de pompierii militari în misiunile specifice (descarcerare, stingere incendii, intervenţie la înălţime şi la accidente colective).

La Bucureşti vor avea loc, miercuri, şi ceremonii militare de depuneri de coroane şi jerbe de flori la Monumentul închinat Eroilor militari români căzuţi la datorie, amplasat în faţa Palatului Naţional al Copiilor din Parcul Tineretului, la ora 8.00, şi la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I, la ora 9.00.

Începând cu ora 17.00, militari din Regimentul 30 Gardă "Mihai Viteazul" se vor retrage cu torţe pe itinerarul Palatul Cercului Militar Naţional - Bulevardul Regina Elisabeta - Piaţa Operei - Pod Cotroceni - Bulevardul Geniului - Bulevardul Vasile Milea - Bulevardul Timişoara.

Drapelul naţional va fi arborat în toate instituţiile militare din ţară, iar la bordul navelor maritime şi fluviale militare se va ridica Marele Pavoaz.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproximativ 6.800 de poliţişti, jandarmi şi pompieri asigură ordinea la manifestările de 1 Decembrie.
 Vizualizări articol: 472 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproximativ 6.800 de poliţişti, jandarmi şi pompieri asigură ordinea la manifestările de 1 Decembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei