Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 nov 2010 - Anul XV, nr. 267 (4558)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Isărescu: Nu suntem în stare după zece ani să construim o autostradă de la Nădlac la Marea Neagră

Vineri, 12 Noiembrie 2010 (15:24:14)

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a reproşat autorităţilor că nu au fost în stare să construiască o autostradă de la Nădlac la Marea Neagră, deşi aceasta este "o traiectorie europeană", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Isărescu a declarat, vineri, într-un discurs susţinut la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universităţii "Babeş-Bolyai" (UBB) din Cluj, că în anul 2004 atrăgea atenţia, tot la Cluj, asupra necesităţii dezvoltării proiectelor de infrastructură, constatând că nu s-a reuşit, de atunci, construirea unei autostrăzi care să străbată ţara de la Vest la Est.

"Spuneam în 2004, la Cluj, că ţara noastră va trebui să aloce sume substanţiale pentru proiecte de infrastructură care să ne apropie de standardele UE. Să nu fim în stare după zece ani să construim autostrada de la Nădlac la Marea Neagră, când aceasta este o traiectorie europeană? Europa a ajuns la Marea Neagră. Păi a ajuns la Marea Neagră numai aşa, pe hartă, fără un sistem de transport bine pus la punct?", s-a întrebat guvernatorul BNR.

Mugur Isărescu a participat, vineri, la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universităţii "Babeş-Bolyai" (UBB) Cluj-Napoca la manifestările dedicate împlinirii a 90 de ani de la înfiinţarea primei instituţii de învăţământ economic superior în limba română, Academia de Înalte Studii Comerciale şi Industriale.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Isărescu: Nu suntem în stare după zece ani să construim o autostradă de la Nădlac la Marea Neagră.
 Vizualizări articol: 360 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Isărescu: Nu suntem în stare după zece ani să construim o autostradă de la Nădlac la Marea Neagră0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei