Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 oct 2010 - Anul XV, nr. 246 (4537)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şedinţa conducerii Senatului programată la Iaşi, anulată pentru că în aceeaşi zi se dezbate moţiunea

Marţi, 19 Octombrie 2010 (14:03:49)

Conducerea Senatului a renunţat la organizarea unei şedinţe solemne la Iaşi, în 27 octombrie, pentru a celebra împlinirea a 150 de ani de la înfiinţarea Universităţii "Alexandru Ioan Cuza", având în vedere că în aceeaşi zi în Parlament va fi dezbătură moţiunea de cenzură depusă de opoziţie.

Decizia a fost luată în şedinţa marţi a Biroului permanent şi a fost anunţată de chestorul Senatului Ioan Chelaru (PSD), care a precizat că la Iaşi se va deplasa totuşi, în data de 26 octombrie, o delegaţie restrânsă a acestei Camere.

"În condiţiile în care pe 27 este ziua dezbaterii moţiunii de cenzură, această deplasare nu va mai avea loc, însă Senatul apreciază că trebuie să dea o importanţă deosebită în continuare unei aniversări a 150 de ani de la aniversarea primei universităţi din România şi a existat propunerea făcută de preşedintele Senatului ca o delegaţie restrânsă a Senatului să participe la activităţile de la Iaşi în data de 26 octombrie", a spus senatorul PSD.

El a spus că din această delegaţie vor face parte trei membri din Biroul permanent şi Comisia pentru învăţământ, în condiţiile în care la Iaşi activităţile se derulează într-un interval de zece zile.

Conducerea Senatului a decis, în 28 septembrie, să dea curs invitaţiei formulate de Universitatea Alexandru Ioan Cuza, din Iaşi, organizând o şedinţă solemnă a Biroului Permanent aici, pe 27 octombrie. La şedinţa de la Iaşi urmau să participe şi membrii Comisiei de învăţământ din Senat, precum şi parlamentari din colegiile din Moldova.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şedinţa conducerii Senatului programată la Iaşi, anulată pentru că în aceeaşi zi se dezbate moţiunea.
 Vizualizări articol: 590 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şedinţa conducerii Senatului programată la Iaşi, anulată pentru că în aceeaşi zi se dezbate moţiunea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei