Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 sep 2010 - Anul XV, nr. 218 (4509)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vanghelie: Băsescu este un mincinos. Nu mi-e frică dacă mă arestează

Joi, 16 Septembrie 2010 (15:42:28)

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, joi, la Conferinţa PC Bucureşti, că Traian Băsescu este "un mincinos" şi că nu îl interesează dacă şeful statului îl va aresta pentru declaraţiile sale.

"Şi eu îl cunosc puţin pe Traian Băsescu. Am lucrat cu el patru ani, cât a fost primar general şi vă spun că este un mincinos. Nu mi-e frică dacă mă arestează. Pe pensionari i-a uitat definitiv. Nu îl interesează. Din oră în oră spune alte minciuni. Acum spune că nu e bine creditul pe care l-a luat de la FMI, după aia spune că trebuie să mai luăm un credit, acum spune că mai avem un an să ieşim din criză, peste zece minute spune că am ieşit din criză. Ne minte din trei în trei luni", a declarat vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie.

El a îndemnat ca, în situaţia în care pensiile mici vor fi impozitate, românii să iasă în stradă.

"Avem nevoie de PC, avem nevoie de PNL, avem nevoie de toţi românii, de societatea civilă să le spunem acestor oameni, lui Traian Băsescu, că nu se mai poate. Nu ne interesează arestările lui. Să aresteze pe cine crede el că este vinovat, dar vrem să vedem la televizor soluţii economice", a adăugat Vanghelie.

Pe de altă parte, vicepreşedintele PSD a spus că nu doreşte să vorbescă despre parteneriatului lui Sorin Oprescu cu PDL şi ceea ce face în Consiliul General sau despre faptul că, în momentul de faţă, se încearcă anularea sectoarelor din Bucureşti, într-o formulă sau alta. "Nu am să vă spun de ce este arestat Vântu sau Dan Diaconescu, pentru că eu cred că le ştiţi, le ştim, le ştiu toţi românii şi cred că problemele importante sunt cu totul altele", a spus Vanghelie.

El a mai precizat că îşi bazează discursul pe sinceritate, cinste şi că va vorbi despre solidaritate.

"Am să vă spun despre sinceritate. Şi eu şi Cristian Piedone, şi Adrian Năstase, şi Mircea Geoană, şi Crin Antonescu, şi Călin Popescu Tăriceanu, cred că toţi am greşit când am fost la guvernare şi poate fiecare în felul nostru am greşit şi suntem oameni şi avem voie să şi greşim şi, dacă recunoaştem şi reuşim să îndreptăm, este un lucru corect", a adăugat Vanghelie.

El a acuzat guvernanţii pentru că, în prezent, un kilometru de asfalt costă de şapte ori mai mult faţă de media europeană, pentru că nu manifestă solidaritate faţă de categoriile defavorizate social, susţinând că actualii guvernanţi "jefuiesc" ţara.

Conferinţa organizaţiei Bucureşti a PC se desfăşoară în prezenţa a câtorva sute de membri, care au pancarte pe care scrie "Partidul Conservator Bucureşti" şi "Cristian Popescu PIEDONE".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vanghelie: Băsescu este un mincinos. Nu mi-e frică dacă mă arestează.
 Vizualizări articol: 593 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vanghelie: Băsescu este un mincinos. Nu mi-e frică dacă mă arestează0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei