Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 sep 2010 - Anul XV, nr. 218 (4509)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Marko: Nu vom mai merge în Guvern când nu se adoptă soluţia corectă într-o problemă majoră

Joi, 16 Septembrie 2010 (16:39:58)

UDMR va refuza să mai meargă în Guvern în cazul în care va apărea o situaţie când nu se va adopta o soluţie corectă într-o problemă majoră, când măsurile luate de coaliţie sau de Guvern nu coincid cu direcţia urmărită de UDMR, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, liderul Uniunii, Marko Bela.

Marko a subliniat că, deocamdată, nu a apărut o situaţie care să impună o astfel de decizie şi că nu se pune problema ieşirii Uniunii de la guvernare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Când am spus că nu mai acceptăm măsuri de austeritate pe 2010 am zis că nu mai avem nevoie de ele. Trebuie luate măsuri de relansare, de stimulare a economiei. Noi nu vom mai merge în Guvern atunci când, eventual, va apărea o situaţie când nu se adoptă soluţia corectă într-o problemă majoră, când măsurile luate de coaliţie sau de Guvern nu coincid cu direcţia urmărită de UDMR, cu programul UDMR. Până acum nu a apărut o astfel de situaţie şi de aceea spun că nu s-a pus problema ieşirii noastre din Guvern, deşi se cam doreşte acest lucru, pentru că săptămânal sunt întrebat despre aşa ceva", a precizat liderul UDMR.

Întrebat care ar fi o soluţie incorectă, cu care UDMR nu ar fi de acord şi care ar duce la decizia ca Uniunea să nu mai participe în Guvern, Marko a evitat să răspundă.

"Nu prea umblu cu astfel de ameninţări", a spus liderul UDMR.

Acesta a subliniat că, dacă se doreşte stimularea economică, trebuie să fie alocate, de exemplu, sume pentru programele UE, pentru că este nevoie şi de o finanţare proprie.

"Dacă vrei bani din UE trebuie să dai bani pentru propria finanţare. În acest moment nu avem foarte mulţi bani, dar pentru unele măsuri nici nu este nevoie de foarte mulţi bani şi trebuie să facem acest efort", a afirmat Marko.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marko: Nu vom mai merge în Guvern când nu se adoptă soluţia corectă într-o problemă majoră.
 Vizualizări articol: 491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marko: Nu vom mai merge în Guvern când nu se adoptă soluţia corectă într-o problemă majoră0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei