Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 aug 2010 - Anul XV, nr. 187 (4478)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ilie Dumitrescu a fost prezentat oficial la Steaua: Nu sunt angajat, sunt colaborator

Miercuri, 11 August 2010 (13:55:16)

Tehnicianul Ilie Dumitrescu a fost prezentat oficial, miercuri, într-o conferinţă de presă, ca noul antrenor principal, manager general al echipa Steaua, subliniind că nu este angajat, ci colaborator şi că vine pe un contract simbolic de un an.

"Sunt emoţionat, nici când am semnat pentru Tottenham nu am avut aşa asistenţă. Domnul Piţurcă şi-a dat demisia, a încercat un proiect sănătos, a fost antrenorul care a făcut selecţia, este unul dintre cei mai mare antrenori ai momentului, un tip care iubeşte Steaua, un tip care a făcut performanţe inimaginabile. Am o relaţie specială, dar în viaţă, în sport, spectacolul trebuie să continue, fără Piţurcă, Hagi, Sarmeş, Răducanu, Iordănescu viaţa a mers înainte şi sunt convins că indiferent de cine era aici activitatea trebuia să continue la acest club. Mi-a părut rău când şi-a dat demisia Piţurcă, s-a încercat crearea unui proiect de viitor pentu acest club, tentativă cu domnul Iordănescu preşedinte, eu ca general manager şi Hagi antrenor. Ieri am primit un telefon de la domnul Becali şi mi-a spus simplu şi la obiect Hagi a fost opţiunea unu, dar are un proiect de realizat la academia sa, a investit mult şi nu a acceptat funcţia de antrenor la Steaua. Secunda următoare mi-a pus o întrebare directă şi la obiect: «Iubeşti Steaua, vrei să ajuţi Steaua, nu vii pentru Becali, vrei să vii ca antrenor? Eu îţi propun această poziţie ca antrenor»", a declarat Ilie Dumitrescu.

Dumitrescu a subliniat că nu a dorit să accepte funcţia până nu a discutat cu Gheorghe Hagi. "I-am spus că trebuie să merg la Constanţa, am avut o discuţie cu Hagi la telefon, am încercat să-l convingem, trebuie să vorbesc cu el, a fost colegul meu de cameră la naţională, am cunoscut satisfacţii împreună şi a trebuit să merg la Constanţa să-l întreb dacă vrea funcţia de abntrenor. Am fost la Constanţa, Hagi mi-a spus: «Am uitat ce s-a întâmpat în trecut, nu pot veni acum la Steaua cu siguranţă în viitor, dacă se va apela la serviciile mele, şi eu voi termina, voi veni». Apoi am avut o discuţie cu Becali şi i-am spus: «Nu vin pentr Gigi Becali la Steaua, vin pentru Steaua, pentru clubul care a fost a doua familie». La 30 de ani mi-am dorit să mă retrag de la Steaua, nu puteam să-mi închei cariera decât la Steaua, nu vreau să mă sensibileze pe nimeni, vreau să spun că e o emoţie pe care o simt doar aici, a doua mea familie. I-am spus, vin să ajut Steaua, nu voi semna un contract ca antrenor, nu vreau să profit de această situaţie şi să cer bani, voi veni pe un contract simbolic pe un an de zile, am venit pentru Steaua, pentru tot ce înseamnă culorile acest cub, vreau să ajut Steaua, vreau ca începutul de drum realizat de Piţurcă să-l continui", a adăugat Dumitrescu.

Pentru Ilie Dumitrescu nu există locul doi: "Pentru mine nu există locul doi, doar primul loc, am încredere deplină în jucători, vreau să pun în slujba clubului experienţa acumulată ca jucător şi ca antrenor. Eu nu sunt angajat, sunt colaborator, am venit să ajut Steaua".

Dumitrescu a fost prezentat de noul preşedinte al clubului, Helmuth Duckadam. "Viaţa îţi rezervă multe surprize. Şi eu am avut una foarte mare, mă bucur că sunt alături de dumneavostă, cu Ilie Dumitrescu. Acum o oră şi jumătate am fost prezentat eu, acum îl prezint pe noul antrenor principal şi manager general, cel care se va ocupa de toată activitatea sportivă, în persoana domnului Ilie Dumitrescu", a spus Duckadam.

Duckadam i-a oferit un tricou lui Ilie Dumitrescu, având pe spate inscripţionat numele fostului atacant.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ilie Dumitrescu a fost prezentat oficial la Steaua: Nu sunt angajat, sunt colaborator.
 Vizualizări articol: 512 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ilie Dumitrescu a fost prezentat oficial la Steaua: Nu sunt angajat, sunt colaborator0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei