Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 aug 2010 - Anul XV, nr. 187 (4478)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tupeu maxim

Bătrân luat la bătaie pe stradă de o minoră care vroia să-l jefuiască

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bătrân în vârstă de 79 de ani, din municipiul Suceava, a fost luat la bătaie, pe stradă, de o minoră de etnie romă care încerca să-l jefuiască.

Toată povestea s-a petrecut, luni după-amiază, în jurul orei 16.00, pe strada Oituz.

Vladimir P. era sub influenţa băuturilor alcoolice şi se deplasa pe stradă în momentul în care o minoră, care mai cerşea prin zonă, Elena Gherman, în vârstă de 16 ani, din comuna Şcheia, s-a năpustit pur şi simplu asupra sa, l-a trântit la pământ şi a început să-l lovească.

O femeie care locuieşte în zonă a observat incidentul şi a sesizat mai mulţi trecători, printre care şi un ofiţer de poliţie aflat în concediu medical.

Omul legii a reuşit să o reţină pe agresoare şi şi-a anunţat imediat colegii.

Bătrânul era plin de sânge, cu cămaşa ruptă, iar adolescenta a început să urle cât o ţineau  puterile, sperând că astfel poliţistul o să-i dea drumul la mână şi o să poată fugi.

Ofiţerul i-a dat drumul, însă abia după câteva minute, după ce la faţa locului a ajuns o patrulă din cadrul Biroului Ordine Publică al Poliţiei municipiului Suceava, care a preluat-o pe minora agresivă.

„Victima nu avea asupra sa bani, minora găsind doar buletinul de identitate pe care îl băgase înapoi în buzunar”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Elena Gherman este o clientă mai veche a poliţiştilor suceveni, fiind cercetată pentru numeroase infracţiuni de furt.

Locatarii din zona Oituz susţineau că zilele trecute aceeaşi adolescentă a furat mai multe haine puse la uscat în faţa blocurilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrân luat la bătaie pe stradă de o minoră care vroia să-l jefuiască.
 Vizualizări articol: 2188 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 5 voturi
Bătrân luat la bătaie pe stradă de o minoră care vroia să-l jefuiască4.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hoti trimis de
(11 aug 2010, 12:13:48
nu stiu ce se intimpla, strada Oituz este pur si simplu invadata de tigani si cersetori.....in blocul H7 fiindca nu este interfon, ziua pe scara blocului este un dute-vino de tigani ca la defilare..... Duminica seara, fiindca ploua, in scara blocului dinspre B-dul g.Enescu, a stat o ceata de tineri, care a baut si a racnit cit a putut pina pe la 3 dimineata, sigur nimeni nu are curajul sa iasa sa le faca observatie fiindca devin f.f.agresivi....dimineata in acel loc era o movila de sticle de bautura, cutii de bere si coji de seminte.......nu mai stii ce sa faci....patrule noaptea nu mai sunt si isi fac de cap aceste bande de tineri agresivi...... noaptea ei, ziua tiganii si cersetorii.........au dreptate strainii ca s-au saturat de tiganii romani........sunt f.f.agresivi daca zici ceva sau nu le dai bani,.......bani vor nu altceva...........de unde bani?
2.   Madonna trimis de
(11 aug 2010, 12:19:20
Unde e Madonna sa ne ţină iar un discurs dojenitor despre cât de răi suntem noi, românii, că nu ajutăm ciorâtăniile să se integreze şi despre cât de rasişti suntem.

Poate că bătrânul trebuia să stea bătut, sau poate că agentul care a prins-o trebuia să îi dea drumul, că doar nu e vina ei ci a societăţii care nu o integrează.

Mii de ani să mai treacă şi această rasă spurcată tot aşa o să rămână. Hoţi şi cerşetori.
3.   Corectie trimis de
(11 aug 2010, 13:27:04
Daca suntem asa de treaba...daca procedam ca`n filmul de mai jos, totul o sa fie binebig grin Ca-n baza "autoritatilor", se alege praful.

 ☭ ://www.yout
4.   Ce-i aia? trimis de
(11 aug 2010, 22:38:05
Minora de etnie roma? Adica o tiganca nu?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei