Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 aug 2010 - Anul XV, nr. 187 (4478)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Meciul cu Semiluna ne e totuna

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu ştiu cum se face că, deşi naţionala are meci azi cu reprezentanta Semilunei, tot Steaua dă consistenţă mass-mediei. Când am citit că Hagi s-a codit la propunerea „pachet” a lui Becali, m-am frecat la ochi. Pur şi simplu nu-mi vine să cred că un om ca Hagi mai poate lua în serios vreo vorbă a celui care şi-a permis să-l terfelească, arborând pe deasupra şi o satisfacţie schizoidă. Poate se jena să refuze categoric din pricina mesagerului păcii, nea Puiu Iordănescu, altul care aude cântecul sirenelor. Ce s-o mai lega la cap şi generalul, nu îi ajunge caşcheta?! Şi Corina Ungureanu a aflat ceea ce ştia toată lumea – că vremea gimnasticii a trecut de multişor pentru ea. La 30 de ani, pentru a ajunge iar în prim plan, nu e pierdută încă vremea revistelor pentru bărbaţi, acolo unde fosta gimnastă a mai excelat. Sau o poate lua pe urmele politicianului Iordănescu, partidul poporului abia aşteaptă. Revenind la Steaua, reiterez axioma: oricine ar veni (mai degrabă s-ar perinda!), nu poate ieşi nimic bun cu Becali.

Trecând la amicalul din Turcia al echipei naţionale, nu-mi pot opri o strângere de inimă atunci când văd lotul convocat. Câteva fixaţii sunt încă bine unse, deşi Cociş, mai ales la ce turnură a imprimat carierei sale, e clar că nu mai poate progresa. Iar nivelul la care era n-a fost salvat nici de prezenţa meteorică pe la Timişoara. Apoi eternul junior Neşu... Mai lipsea Dică! Ca să nu mă bănuiţi că am ceva cu Steaua, nici nu mai pomenesc de Bănel, în schimb salut convocările lui Bogdan Stancu şi Răduţ, se simţea nevoia de sânge proaspăt. Dar nu poţi pompa doar dintr-o anumită grupă sanguină, nu? Lipsa convocărilor de la Dinamo nu miroase a bine, cel puţin Torje se încadrează în aceeaşi categorie cu a celor doi tineri stelişti. Cât despre prinţişor, dacă tot a început să dea semne de viaţă, poate n-ar fi stricat să se afle prin preajmă, pentru că nu prea avem oameni care să dribleze, paseze şi şuteze ca el. Fuga nu e chiar totul în fotbal. Cred că antrenorii nu-l au la inimă fiindcă au impresia că-i persiflează, dar sigur nu l-ar prinde stilul lui Piţurcă, ăla încruntat. De la Rapid, înţeleg că s-a accidentat Roman, dar Lazăr s-o fi plafonat? Fapt este că Rapiduleţul începe să ia locul cu CFR-ului (nu căile ferate, ci echipa din Cluj) şi să devină exagerat de cosmopolită. Pentru că, iată, clujenii a ajuns să dea trei jucători la lot!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Meciul cu Semiluna ne e totuna.
 Vizualizări articol: 696 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Meciul cu Semiluna ne e totuna5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei