Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 aug 2010 - Anul XV, nr. 187 (4478)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Mirele Dan Diaconescu şi căruţa lui de mirese

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trebuind să mă adaptez gândului că Dan Diaconescu va fi viitorul preşedinte al Românicii, mi-am revăzut nişte notiţe despre emisiunile sale mai vechi.

Şi am găsit o salbă de tocşouri de acum doi ani, în care, precum vodă se-nconjura de-un sfat domnesc, aşa avea şi Dan un anturaj de-o mare pestriţenie, format din domni şi doamne, inclusiv o pupăză, pe care-o strângea până la explozie sutienul. Şi cum stăteau ei aşa, vorbeau discuţii ba despre sinistraţi, ba despre copiii dispăruţi, violaţi şi tranşaţi, dându-şi cu părerea cam ca proasta în târg.

Vorbeau ei discuţii despre sinistraţi şi evacuaţi, interveneau cu telefonul la autorităţi, dar deodată rămâneau cu vorba suspendată, fiindcă în studio ateriza o mireasă. Mireasa venea direct de la nuntă - furată, cică - iar grupul de comando trata telefonic în direct cu mirele, cerându-i whisky, ca să-şi vadă înapoi consoarta, pe care nici n-a apucat să se depună praful.

Buuun! Pleca mireasa, nu înainte de a fi întrebată ce crede de soarta Elodiei, apoi sporovăiala revenea la tranşaţi, violaţi, evacuaţi şi alţi sinistraţi. Moment în care apărea altă mireasă, care de ce să nu se lase şi ea puţin răpită televizat. Apoi, altă şi altă mireasă, toate răpite, filmate şi înapoiate contra whisky, de unde se vede că whisky-ul e moneda noastră naţională.

N-am mai văzut atâtea mirese într-un timp atât de scurt, motiv pentru care m-am ales cu un coşmar de-mi duduia creierul. Dimineaţa, când visam a 253-a mireasă, care avea părul cărunt şi chipul adolescentin-băbăciunos al lui Diaconescu, m-am trezit lac de sudoare.

Şi-n timp ce-mi vâram scăfârlia sub gheaţă, m-am gândit că omul ăsta miraculos - care acum pare de 60 de ani, ca la o secundă distanţă să pară de 15 - e prea modest mobiliat la mansardă ca să nu-l aştepte un destin miraculos.

Iată că nu m-am înşelat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mirele Dan Diaconescu şi căruţa lui de mirese.
 Vizualizări articol: 1028 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Mirele Dan Diaconescu şi căruţa lui de mirese3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei