Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 aug 2010 - Anul XV, nr. 187 (4478)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţii

Stranierii, invitaţi la CJ Suceava pentru a li se prezenta oportunităţile de afaceri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Stranierii reîntorşi în judeţul Suceava sunt aşteptaţi astăzi la Palatul Administrativ, pentru a li se prezenta oportunităţile de afaceri din judeţ. Întâlnirea va avea loc în sala „Ştefan cel Mare” din Palatul Administrativ, de la ora 11:00, la discuţii fiind invitaţi să participe sucevenii plecaţi la muncă în străinătate care în această perioadă au venit acasă. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a precizat că „stranierilor” li se vor prezenta principalele proiecte de dezvoltare din judeţ, precum şi oportunităţile de afaceri pe diverse domenii de activitate. La discuţii vor participa atât reprezentanţi ai Consiliului Judeţean şi Prefecturii, cât şi ai Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Suceava.

„Am considerat că este corect să-i informăm ceea ce vrem să facem în acest judeţ şi care sunt perspectivele de dezvoltare. În acelaşi timp vrem să le prezentăm care sunt oportunităţile de investiţii şi care sunt programele prin care pot să acceseze fonduri europene. Ne dorim să ştim care sunt intenţiile lor şi în acelaşi timp să le explicăm şi ce vom face noi pentru ca ei să poată investi în judeţ”, a declarat Gheorghe Flutur.

Şeful administraţiei judeţene a arătat că sucevenilor plecaţi la muncă în străinătate li se vor prezenta oportunităţile pe care le au pentru a investi în agricultură, construcţii, turism, servicii, industrie uşoară, precum şi alte domenii de activitate. Flutur a mai spus că unii dintre suceveni cunosc oameni de afaceri din ţările în care au plecat la muncă, aceştia putându-se număra printre viitorii investitori privaţi în judeţul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stranierii, invitaţi la CJ Suceava pentru a li se prezenta oportunităţile de afaceri.
 Vizualizări articol: 1520 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stranierii, invitaţi la CJ Suceava pentru a li se prezenta oportunităţile de afaceri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(11 aug 2010, 12:06:40
Pana acu' catva timp, nici un politruc nu dadea doi bani pe ei. Toti erau blamati pentru ca au plecat din tara si s-au dus unde este mai bine. Dupa ce au inclinat balanta alegerilor spre Basescu, au inceput sa fie bagati in seama. Acu' noi astia care am ramas pe baricade in tara ca sa o sustinem, suntem marginalizati si luati de fraieri pentru ca ne-am sacrificat pentru o cauza pierduta din start. Este normal ca atentia edililor sa se indrepte spre cei care au bani, si este normal ca politrucii sa incerce sa puna laba si pe banii stranierilor, dupa ce ne-au jupuit pe noi astia de am ramas in tara.
2.   Lume,lume... trimis de
(11 aug 2010, 13:36:03
Lumeee,lume,toti cei care au ceva bani pusi deoparte sa se prezinte de urgenta la Palat unde ,mai marele judetului va va spune ce si cum in problema investitiilor mega-rentabile inconfusedanturi, gropi,gunoiae,oua gigant si tirbusoane gigant.
Eu nu sunt "stranier",caut zadarnic de doi ani de zile un loc de munca si nu ma invita nimeni nicaieri.Sa fie din cauza ca nu am nimic de "investit"? Hmmm,...nu cred!
Cred ca o sa fie "puhoi" de "stranieri" amatori sa investeasca masiv ,chiar as fi curios cati creduli se vor aduna.
Tot 30% ???
3.   Plecati cit mai puteti trimis de
(11 aug 2010, 16:39:46
Domnule Flutur ,
Cu adinca plecaciune va intreb: nu va este frica de tov.Basescu pentru ca luati masuri in contradictie cu ultima declaratie a "titanului" cum ca ar fi bine sa plece cit mai multi din tara ? Dvs ce faceti ,ii aduceti inapoi ? Rusinica !!!
4.   Banc trimis de
(12 aug 2010, 09:30:41
diferenta intre Dumnezeu si basescu..........dumnezeu nu se crede basescu

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei