Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 iun 2010 - Anul XV, nr. 135 (4426)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Va fi un moment istoric pentru PSD marţi, o să întoarcem frontul contra lor, ca la Stalingrad

Vineri, 11 Iunie 2010 (19:48:44)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Bistriţa, că marţi va fi un moment istoric pentru partidul său, indiferent de rezultatul voturilor de la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Boc, fiindcă PSD "va întoarce frontul" împotriva PDL, "ca la Stalingrad".

"Marţi va fi un moment istoric pentru noi, ca partid, indiferent de rezultatul voturilor. E ca la Stalingrad, o să întoarcem frontul împotriva lor, dar ne aşteaptă încă doi ani foarte grei. E important să le explicaţi oamenilor că facem ceva pentru ei. PSD are nevoie de reconectare la electoratul nostru şi la oamenii care nu ne-au votat", a declarat Victor Ponta, citat de corespondentul MEDIAFAX.

El a spus că moţiunea de marţi este una "specială" şi a explicat că este prima dată după foarte mulţi ani când o moţiune nu este făcută de politicieni de la opoziţie să dea jos puterea, ci este o ocazie extraordinară ca această moţiune să treacă, pentru oameni.

"Dacă trece moţiunea, şi sper să treacă, înseamnă că le salvăm pensiile şi salariile, indemnizaţiile oamenilor şi, dacă reuşim să trecem moţiunea de cenzură, dincolo de satisfacţia de a-l vedea pe Boc căzând încă o dată şi încă o dată, ne batem să le salvăm noi pensia şi salariul, ca să-i apărăm de hoţi. Fiindcă să le iei funcţiile şi salariile e un furt. Nu poţi să iei omului ce a câştigat în mod legal", a spus Ponta.

El a adăugat că ceea se întâmplă în România dovedeşte că oamenii nu mai au speranţă, iar cei care mai au se uită la PSD.

"Îmi doresc foarte mult să nu pierdem emoţia oamenilor, sentimentele lor şi dorinţa lor de a se întoarce la noi. PSD nu a mai avut 38 la sută din vremurile noastre bune", a declarat Ponta.

El i-a îndemnat pe social-democraţi "să nu se culce pe o ureche", chiar dacă situaţia actuală este în favoarea PSD.

"E un moment extrem de favorabil pentru noi, ca partid de stânga. Oamenii se uită la noi cu speranţă şi e un moment în care ne putem pregăti pentru 2012. Nu cred că trebuie să ne culcăm pe o ureche că situaţia e în favoarea noastră, că oamenii supăraţi pe Băsescu vor veni automat la noi", a spus Ponta.

Moţiunea de cenzură a PSD intitulată "Opriţi genocidul social!" a fost citită miercuri în plenul Parlamentului, urmând să fie dezbătută marţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Va fi un moment istoric pentru PSD marţi, o să întoarcem frontul contra lor, ca la Stalingrad.
 Vizualizări articol: 820 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ponta: Va fi un moment istoric pentru PSD marţi, o să întoarcem frontul contra lor, ca la Stalingrad5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei