Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 iun 2010 - Anul XV, nr. 135 (4426)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Târgovişte: Funeriu, apostrofat de părinţi că a întârziat la festivitatea de la o şcoală

Vineri, 11 Iunie 2010 (16:31:55)

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a fost apostrofat, vineri, la Şcoala Generală "Coresi" din Târgovişte, de câţiva părinţi care i-au reproşat că a întârziat cel puţin o oră la festivitatea de încheiere a anului şcolar, iar copiii l-au aşteptat în caniculă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Oamenii spun că au fost anunţaţi să vină la ora fixată pentru începerea serbării de sfârşit de an şcolar, iar ulterior, fără a li se da nicio explicaţie lor şi copiilor au fost ţinuţi în soare, în căldură, până la venirea ministrului şi a oficialităţilor locale.

"Stăm aici, în soare, şi noi, şi copiii. Nu se poate aşa ceva, trebuia să vină ieri ministrul, dar a venit azi şi, aşa cum se întâmplă în România, a venit întârziat", a declarat Cristian Milea, părintele unui copil de la Şcoala Generală "Coresi" din Târgovişte.

În momentul în care ministrul Daniel Funeriu a ajuns la festivitate, un părinte i-a spus: "Haideţi domnule ministru, grabiţi-vă, că ni se îmbolnăvesc copiii aici în soare. E posibil asa ceva?".

"Trebuia să faceţi întâlnirea asta pe seară, pe răcoare, nu acum, pe căldura asta", i-a spus ministrului un alt părinte.

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a participat vineri, la festivităţile de încheiere a anului şcolar la două unităţi de învăţământ din Târgovişte - Colegiul Naţional "Ienăchiţă Văcărescu" şi Şcoala Generală "Coresi", unde a înmânat diplome elevilor premianţi.

Ulterior, el s-a întâlnit cu cadrele didactice din judeţul Dâmboviţa, la Centrul Internaţional de Conferinţe al Universităţii "Valahia" din Târgovişte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târgovişte: Funeriu, apostrofat de părinţi că a întârziat la festivitatea de la o şcoală.
 Vizualizări articol: 630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târgovişte: Funeriu, apostrofat de părinţi că a întârziat la festivitatea de la o şcoală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei