Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 iun 2010 - Anul XV, nr. 131 (4422)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: Obiectivul nostru e să creştem pensiile în 2011 astfel încât să acoperim ceea ce reducem acum

Luni, 7 Iunie 2010 (15:43:27)

Premierul Emil Boc a declarat, în şedinţa BP reunite ale Parlamentului din 2 iunie, că obiectivul Guvernului este ca în 2011 să se ajungă la o creştere a pensiilor astfel încât să fie acoperit cuantumul redus de 15%, el adăugând că situaţia depinde de ceea ce se întâmplă în ţară şi în restul lumii.

"Obiectivul nostru este ca pe parcursul anului 2011 să ajungem la creşterea pensiilor astfel încât să acoperim cuantumul de acum redus cu 15%", a spus Emil Boc, în şedinţa birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului din data de 2 iunie.

Premierul a adăugat însă că situaţia depinde de evoluţia lucrurilor atât în România cât şi în restul lumii. "Totul depinde, însă, şi de ce se întâmplă în România şi în lume, că, din nefericire, nu trăim într-un turn de fildeş. Depindem de evoluţia crizei economice globale, dar repet: viziunea pe care o avem acum este una pornită de la una extrem de pesimistă, şi de aceea creşterea economică pe care o avem în vedere acum este zero, şi tot ce va fi în plus se va adăuga ca plus valoare şi la salarii şi la pensii, şi pornim de la o viziune echilibrată, din punctul nostru de vedere", a spus Boc, potrivit stenogramei şedinţei.

"În urma reevaluării pensiilor speciale, în urma reevaluării pensiilor de invaliditate, şi sunt enorm de multe, în urma eliminării abuzurilor din sistemul de pensii, în urma suspendării temporare a pensionărilor anticipate, în urma intrării în vigoare a noii legi a pensiilor, practic vom putea să asigurăm o creştere a pensiilor", a mai spus el.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Obiectivul nostru e să creştem pensiile în 2011 astfel încât să acoperim ceea ce reducem acum.
 Vizualizări articol: 500 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: Obiectivul nostru e să creştem pensiile în 2011 astfel încât să acoperim ceea ce reducem acum0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei