Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 iun 2010 - Anul XV, nr. 131 (4422)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Gest

Flutur îşi trimite parlamentarii „în groapa cu lei”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PD-L, Gheorghe Flutur, le-a cerut parlamentarilor democrat-liberali să meargă mai mult printre oameni, pentru a le explica măsurile de austeritate pe care Guvernul le va aplica în perioada următoare, măsuri care vizează în primul rând reducerea pensiilor şi a altor prestaţii sociale, precum şi a salariilor bugetarilor. Solicitarea a fostă făcută la conferinţa de alegeri a Organizaţiei Municipale Suceava a PD-L, care a avut loc sâmbătă, în sala Dom Polski.

Flutur recunoaşte că ce le-a cerut parlamentarilor este un lucru incomod, zgomotos şi chiar riscant, însă este convins că lumea va înţelege.

„Le cer colegilor mei parlamentari să meargă mai mult printre oameni, chiar dacă este incomod, chiar dacă uneori este zgomotos sau riscant, să meargă să explice măsurile de reformă ale Guvernului, pentru că facem parte dintr-un partid care ne-a adus la guvernare. Noi trebuie să ţinem la acest partid, să luptăm pentru acest partid, şi trebuie să găsim soluţii pentru ieşirea din criză a României tot cu acest partid”, a spus Gheorghe Flutur.

 

Televiziunile, acuzate că întreţin panica prin ştiri apocaliptice despre măsurile de austeritate

Flutur le-a explicat democrat-liberalilor suceveni cât este de necesar să discute cu oamenii pe marginea măsurilor de austeritate, în condiţiile în care televiziunile, susţine el, induc zilnic panică în rândul populaţiei, lucru care este foarte periculos. El a le-a vorbit celor prezenţi la şedinţă de „dezmăţul” pe bani publici practicat de fostul Guvern condus de premierul Călin Popescu Tăriceanu în perioada 2007-2008, care a adus ţara în situaţia care este în prezent.

„Am văzut că Tăriceanu vrea să fugărească FMI din România. S-a văzut de ce el nu a avut nevoie de FMI în 2007-2008: ca să facă peste 2.000 de gropi la şcolile din România prin fostul ministru Adomniţei, pe care le-au umplut cu câte o maşină de beton. La Colegiul <Ştefan cel Mare>, la <Petru Rareş> au turnat o maşină cu şapte miliarde de lei vechi şi le mai trebuie 150 de miliarde să termine lucrările. De aceea este nevoie de legea răspunderii fiscale, pentru că trebuie să răspundă cineva de modul cum se alocă resursele în această  ţară”, a spus Flutur.

El speră că în ceea ce-i priveşte pe pensionari se va găsi o soluţie ca să nu le fie afectate veniturile. „Deja pensia minim garantată nu va fi afectată şi sperăm să găsim şi alte soluţii”, a mai spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur îşi trimite parlamentarii „în groapa cu lei”.
 Vizualizări articol: 1395 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 6 voturi
Flutur îşi trimite parlamentarii „în groapa cu lei”1.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Frumos trimis de
( 7 iun 2010, 17:21:59
Ce ar fi daca s-ar duce flutur sa le explice pensionarilor cum i-a facut el pensie lui masa , ca de saraca nu avea cu ce trai si a mai furat din bugetul celor care au contribuit ani dea randul la acest fond. Explicale tu nesimtitule cata vechime in munca are mata si de ce nu a fost pensionara pana nu ati venit voi ferma lui OVEN la putere.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei