Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 iun 2010 - Anul XV, nr. 131 (4422)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ultimul drum

A murit medicul legist Nicoleta Tănase

Cunoscutul medic legist Nicoleta Tănase, din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Suceava, a murit, sâmbătă dimineaţă, la vârsta de 60 de ani, fiind răpusă de probleme mai vechi de sănătate.

Nicoleta Tănase a fost, în ultimele trei decenii, unul dintre cei mai buni medici legişti din zona Moldovei, fiind apreciată şi la nivel naţional.

O bună colegă, un om de o deosebită nobleţe sufletească, un medic cu un remarcabil profesionalism, aşa o descriu toţi cei care au cunoscut-o.

Medic primar legist la Serviciul Judeţean de Medicină legală Suceava, dr. Nicoleta Tănase s-a născut la data de 6 decembrie 1949.

Încă din timpul anilor de studii s-a evidenţiat prin capacităţi intelectuale excelente, reflectate prin rezultatele de excepţie obţinute.

După absolvirea facultăţii şi o perioadă de activitate în calitate de medic de familie, a îmbrăţişat specialitatea de medicină legală.

De aproximativ 30 de ani a lucrat ca medic legist în Serviciul Judeţean de Medicină Legală Suceava, atât în calitate de medic specialist, cât şi în calitate de medic primar.

Cariera sa a fost marcată de un remarcabil profesionalism, de un spirit ascuţit în interpretarea cazurilor, de o dorinţă de cunoaştere permanentă, de o cercetare minuţioasă a detaliilor în cercetările medico-legale, de o dorinţă perpetuă de a ajunge la adevăr.

Erudiţia, atitudinea exigentă şi corectă faţă de colegi, deosebita atenţie acordată pacienţilor, spiritul tânăr, atitudinea caldă şi prietenoasă manifestată faţă de oameni, ne permit să vorbim despre medicul Nicoleta Tănase ca despre o persoană de o rară nobleţe sufletească, înzestrată cu har dumnezeiesc în tot ce a făcut ca om şi ca medic în această grea şi dificilă specialitate denumită „regina specialităţilor medicale”.

La data de 5 iunie 2010, a dispărut prematur dintre noi, viaţa fiindu-i curmată brusc de o boală nemiloasă.

Întreg colectivul Serviciului Judeţean de Medicină Legală regretă şi deplânge trecerea în nefiinţă a distinsei noastre colege dr. Nicoleta Tănase, om de o deosebită nobleţe sufletească şi de un remarcabil profesionalism.

Serviciul Judeţean de Medicină Legală Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A murit medicul legist Nicoleta Tănase.
 Vizualizări articol: 5368 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.69/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 32 voturi
A murit medicul legist Nicoleta Tănase4.7532

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei