Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 mar 2010 - Anul XV, nr. 64 (4355)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

"Marea Debarasare" se va desfăşura, în 2010, o dată la fiecare trimestru, în ultimul week-end

Joi, 18 Martie 2010 (13:59:28)

Programul "Marea Debarasare" se va desfăşura, în 2010, o singură dată în fiecare trimestru, pe durata unui întreg week-end, iniţiativa urmând să debuteze în 26-27 martie, a anunţat, joi, la Romexpo, ministrul Mediului, Laszlo Borbely.

"Vom avea anul acesta «Marea Debarasare» o dată la fiecare trimestru, în ultimul week-end. Sperăm în sprijinul autorităţilor locale şi le dorim ca şi aici să batem recordurile anterioare", a declarat Laszlo Borbely

Ministrul a arătat că, pentru prima oară, programul "Marea Debarasare" va ajunge în acest an şi mediul rural, în nouă dintre judeţele ţării, "pe nişte trasee prestabilite".

"Vreau ca anul acesta să depăşim recordul anului 2008 şi să trecem de cifra de 2.000 de tone de deşeuri de echipamente electrice, electronice şi electrocasnice colectate pentru reciclare", a mai spus Borbely.

Radio România şi Ministerul Mediului şi Pădurilor au semnat, joi, un protocol de colaborare pentru promovarea campaniei de mediu "Marea Debarasare".

Protocolul de colaborare se va desfăşura pe parcursul acestui an, campania urmând să fie promovată pe posturile Radio România (Radio România Actualităţi, Radio Antena Satelor, Radio România Regional) şi prin agenţia de presă Rador.

Campania "Marea Debarasare" a fost lansată în anul 2007 şi urmăreşte să dezvolte, în rândul cetăţenilor, o atitudine responsabilă faţă de mediu, prin corecta reciclare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE).

La campanie participă toate oraşele cu peste 20.000 de locuitori, primăriile de sector din Bucureşti, firmele de salubritate, organizaţiile colective ale producătorilor de echipamente electrice şi electronice, agenţiile regionale şi locale pentru protecţia mediului, Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, precum şi cetăţenii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "Marea Debarasare" se va desfăşura, în 2010, o dată la fiecare trimestru, în ultimul week-end.
 Vizualizări articol: 826 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Marea Debarasare" se va desfăşura, în 2010, o dată la fiecare trimestru, în ultimul week-end0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei