Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 mar 2010 - Anul XV, nr. 64 (4355)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Independenţii şi-ar putea depune, vineri, actele pentru înscrierea la tribunal a partidului

Joi, 18 Martie 2010 (19:36:34)

Grupul parlamentarilor independenţi ar putea depune vineri actele pentru înscrierea la tribunal a partidului Uniunea Naţională pentru Progresul României, au declarat pentru MEDIAFAX, surse parlamentare.

Potrivit surselor citate, pentru înscrierea acestui partid au fost strânse peste 120.000 de semnături, iar depunerea actelor depinde de îndosarierea acestora.

"Cel mai probabil, actele se vor depune la tribunal vineri. Dacă nu se termină îndosarierea semnăturilor, s-ar putea ca depunerea actelor să se amâne pentru luni", au explicat sursele parlamentare.

Conform acestor surse, reprezentanţii grupului parlamentarilor independenţi consideră depunerea actelor pentru înscrierea la tribunal a noului partid, drept un demers "de rutină", precizând că la primul termen pe care-l va fixa tribunalul, intenţionează medierea evenimentului.

Senatorul Liviu Câmpanu a declarat, pe 11 martie, că în cursul zilei se va finaliza înregistrarea la OSIM a siglei UNPR, care conţine "prescurtarea denumirii, pe un scut aflat în faţa unei acvile ce ţine în cioc o cruce", el precizând că săptămâna viitoare, vineri, aceasta va fi înregistrată şi la tribunal.

Câmpanu a precizat că UNPR are în Bucureşti două clădiri închiriate, una dintre ele urmând a găzdui sediul central al noii formaţiuni, iar cealaltă sediul organizaţiei municipale UNPR Bucureşti.

Noul partid care va fi constituit din grupul parlamentarilor independenţi i-ar putea avea ca preşedinte pe Marian Sârbu, ca preşedinte executiv pe Gabriel Oprea şi ca preşedinte de onoare pe Cristian Diaconescu, au declarat, în aceeaşi zi, pentru MEDIAFAX, surse parlamentare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Independenţii şi-ar putea depune, vineri, actele pentru înscrierea la tribunal a partidului.
 Vizualizări articol: 547 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Independenţii şi-ar putea depune, vineri, actele pentru înscrierea la tribunal a partidului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei