Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 mar 2010 - Anul XV, nr. 58 (4349)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Traian Băsescu a primit titlul de membru de onoare al Academiei Oamenilor de Ştiinţă

Joi, 11 Martie 2010 (15:22:55)

Preşedintele Traian Băsescu a fost desemnat membru de onoare al Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România (AOSR), în Adunarea Generală de joi, cu unanimitate de voturi, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii instituţiei.

Membrii de onoare AOSR sunt cetăţeni români sau străini care s-au remarcat prin realizări în domeniul stiinţei sau prin contribuţii aduse la dezvoltarea obiectului de activitate al AOSR şi afirmarea prestigiului AOSR. Alegerea membrilor de onoare AOSR se face la propunerea Prezidiului AOSR, cu consultarea Consiliului Onorific, şi se aprobă de Consiliul Ştiinţific. Este necesar acceptul scris al candidatului. Membrii de onoare din ţară şi din străinatate se validează de către Adunarea Generală, prin vot deschis, conform Regulamentului de Organizare şi Funcţionare AOSR.

Propunerea de a-i acorda lui Traian Băsescu titlul de membru de onoare al Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România i-a aparţinut preşedintelui AOSR, Vasile Cândea.

Academia Oamenilor de Ştiinţă din România este continuatorul şi unicul legatar al Academiei de Ştiinţe din România (1936 - 1948) şi al Asociaţiei Oamenilor de Ştiinţă din România, înfiinţată prin Hotărârea Consiliului de Miniştri nr.1012/30 mai 1956 şi care, în 1996, şi-a schimbat titulatura în Academia Oamenilor de Ştiinţă din România.

Preşedintele AOSR este profesorul universitar doctor Vasile Cândea. AOSR are în componenţă 13 secţii ştiinţifice şi filiale la Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Piatra Neamţ, Târgovişte şi Timişoara. Totodată, AOSR are în subordine mai multe institute şi centre de cercetare, o editură şi mai multe publicaţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traian Băsescu a primit titlul de membru de onoare al Academiei Oamenilor de Ştiinţă.
 Vizualizări articol: 460 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Traian Băsescu a primit titlul de membru de onoare al Academiei Oamenilor de Ştiinţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei