Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 mar 2010 - Anul XV, nr. 58 (4349)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 11 – 17 martie

Joi, 11 martie

„Reptile vii”, la Muzeul de Ştiinţele Naturii

Până la sfârşitul lunii martie, la Muzeul de Ştiinţele Naturii poate fi vizionată expoziţia temporară, intitulată „Reptile vii”.

Sunt prezentate aproximativ 70 de specii, de pe toate continentele. Printre acestea: vipere africane, vipere asiatice, cobre, şerpi cu clopoţei, anaconda, pitoni, boa, caimani şi tarantule. Poate fi văzut cel mai veninos şarpe din lume, precum şi şopârla cu limba albastră. Este considerată, la ora actuală, cea mai mare colecţie de reptile din ţară. Vizitatorii sunt aşteptaţi zilnic, de luni până duminică, între orele 10:00-18:00. Preţul unui bilet pentru preşcolari, elevi, studenţi, pensionari este de 4 lei, iar pentru adulţi este de 6 lei.

 

Expoziţie de grafică

Sub egida Consiliului Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” organizează, astăzi, la ora 16:00, în Sala de Arte „Elena Greculesi”, vernisajul expoziţiei de grafică a artistului plastic Dan Cornel.

Expoziţia, care etalează lucrări inspirate din creaţia lirică a poetului sucevean Ion Cozmei, va fi prezentată de artiştii plastici Mihai Pînzaru PIM şi Vasile Anghel Siminiuc şi de dr. Ioan Ieţcu.

 

Muzică simfonică

Filarmonica de Stat Botoşani prezintă, astăzi, la Casa de Cultură Suceava, începând cu ora 18:30, un nou concert simfonic. Dirijor Ilarion Ionescu-Galaţi, solist Octavian Alin Lup – violoncel.

În program: Achim Stoia - Coral variat; J. Haydn - Concertul pentru violoncel şi orchestra în re major; J. Brahms - Simfonia a IV-a, în mi minor. Biletele cost[ 10 lei (5 lei pentru elevi, studenţi, pensionari ) şi se găsesc la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor, etaj I, intrare B, tel. 0230/523718.

 

Mall Mania

Mall Mania, emisiunea de tip entertainment filmată în Iulius Mall Suceava îşi aşteaptă săptămânal fanii la posturile locale Antena 1, Intermedia Prima TV şi Plus TV. Pasionaţii de shopping, beauty&style pot viziona rubricile de fashion, reţeta săptămânii şi retrospectiva principalelor evenimente din mall.

 

„KidsLand te premiază!”

Până pe 29 martie, „KidsLand te premiază!”. La cumpărături de minimum 40 lei din magazinele cu jucării şi articole pentru copii, clienţii primesc pentru prichindei o oră gratuită de distracţie şi antren în KidsLand.

 

Latino Party

Începând cu ora 22:00, Restaurant Padrino te invită la Latino Party.

 

City Gallery – Expoziţia “Formă şi graţie”

City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, gazduieşte Expoziţia de artă vizualaă “Formă şi graţie”.

Expoziţia, organizată de Uniunea Artiştilor Plastici Profesionişti din România – Filiala Suceava, etalează o sută de lucrări de pictură, grafică, tapiserie, sculptură şi ceramică, realizate de 21 de creatori plastici. Ampla desfăşurare vizuală aliniază lucrări semnate de Iulia Andrieş, Iulian Asimionesei, Maria şi Aurelian Antal, Forin Batar, Loredana-Mihaela Ceica, Oana Chinchisan, Cătălin Alexandru Chifan, Ioan Cotofan, Manuela Ciobanu – Itco, Georgeta Gheorghiu, Cătălin Luca, Niculai Moroşan, Viorica Moruz, Oana – Diana Moruz, Angela Pitariu – Bolnavu, Puşa Pîslaru, Lucia Puşcaşu, Camelia Rusu – Sadovei, Raluca Schipor şi Anghel – Vasile Siminiuc.

Cel mai spectaculos exponat este lucrarea din ceramică multicoloră, intitulată “Masa Venerei”, realizată de artiştii plastici Maria şi Aurelian Antal.

Expoziţia poate fi vizitată până pe 15 martie.

 

 

Vineri, 12 martie

Lansare de carte

Librăria Cărtureşti o va avea drept amfitrioană pe Alice Năstase, redactor-şef al revistei Tango, şi autoare de succes a numeroase cărţi.

La ora 19:00, Alice Năstase va lansa ultima sa carte, „Dragostea e un bonsai”, şi va participa la o sesiune de autografe pentru cititorii săi.

 

Concerte rock, în Vox

Începând cu ora 20:00, Discotheque Vox Suceava te invită la un concert cu DeathDrive (metal), Proof (hardcore) şi Era Decay (melodic death metal).

 

„Veveriţele vesele”, la Babylon

Băieţii de la "Veveriţele vesele", cea mai în vogă trupă de travesti din România, vor fi invitaţii de onoare ai clubului Babylon, în Hala Centrală Suceava, unde se pregăteşte o super petrecere până-n zori. Un extraordinar show de travesti şi o atmosferă de club de zile mari, de la care chiar nu merită să lipsiţi.
Intrarea este 10 lei. Rezervări şi informaţii la 0758 536 725.

 

Lansare de carte

La Biblioteca Bucovinei “I.G. Sbiera” va avea loc, la ora 16:00, lansarea volumului “Scrieri istorico-literare”, de Leca Morariu.

Cartea, care se înscrie în seria de restituiri bucovinene, va fi prezentată de criticul şi istoricul literar Nicolae Cârlan, prof. Gheorghe Giurcă şi lector univ. Daniela Petroşel. Ediţia este îngrijită de prof. dr. Liviu Papuc, de la Biblioteca Centrală Universitară din Iaşi.

 

 

Sâmbătă, 13 martie

Târgul de Obiecte Handmade

Iulius Mall Suceava continuă evenimentele dedicate eleganţei şi frumuseţii. Sâmbătă şi duminică, 13 şi 14 martie, artizanii de bijuterii, accesorii şi obiecte de decor îşi dau o nouă întâlnire cu publicul bucovinean la „Târgul de Obiecte Handmade”.

 

Atelierul de Creaţie

Copiii sunt, în fiecare săptămână, răsfăţaţii Iulius Mall Suceava. Atelierul de Creaţie îi pofteşte sâmbătă, 13 martie, de la ora 12:00, în KidsLand, să alunge plictiseala şi monotonia. Palatul Copiilor îi aşteaptă, şi de această dată, cu idei, culori şi artă.

 

„Pofteşti Poveşti? Hai la Cărtureşti!”

„Pofteşti Poveşti? Hai la Cărtureşti!”. Ceainăria librăriei a transformat în tradiţie întâlnirea micuţilor cu lumea fantastică a poveştilor. De la ora 17:00, cei mari sunt poftiţi să servească un meniu complet de copilărie savuroasă.

 

Trenul de Noapte

Începând cu ora 21:00, Discotheque Vox Suceava te invită la un concert cu Marcian Petrescu şi Trenul de Noapte.

 

 

Duminică, 14 martie

Teatrul „Puppet

De la ora 12:00, marionetele Teatrului „Puppet” se transformă în eroii preferaţi ai celor mici din basme sau poveşti, la Iulius Mall.

 

 

Luni, 15 martie

Spectacolul „Love 4 all”

Ateneul Tătăraşi – Iaşi prezintă, la Casa de Cultură Suceava, începând cu ora 19:00, spectacolul „Love 4 all”, o supercomedie de Nucu Ionescu. Distribuţia: Constantin Avădanei, Daniel Busuioc, Irina Scutariu, Adi Marele, Andreea Diac. Scenografia: Radu Carnariu.

Biletele costă 20 lei (10 lei elevi, studenţi, pensionari) şi se găsesc la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava (intrare B- etaj I) , tel 0230 523718 ; 0330 401807.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 3228 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Unde fugim de-acasă...3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei