Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 dec 2009 - Anul XIV, nr. 287 (4273)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Orban: Am discutat cu UDMR situaţia politică şi am investigat posibilităţile de poziţionare

Luni, 7 Decembrie 2009 (19:08:58)

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a confirmat luni seară, înainte de şedinţa BPC, că liderii PNL s-au întâlnit cu conducerea UDMR, discutând cu partenerii lor de acord politic situaţia politică şi investigând posibilităţile de poziţionare în raport cu situaţia dată.

Întrebat ce au stabilit liberalii cu liderii UDMR, în întâlnirea de luni după-amiază, Ludovic Orban a explicat că, având un acord politic cu conducerea UDMR, liderii celor două formaţiuni au analizat situaţia politică şi au "invesigat" posibilităţile de poziţionare în vederea guvernării.

"După cum ştiţi, avem un acord de colaborare şi în mod evident am analizat situaţia politică şi am investigat posibilităţile de poziţionare în raport cu situaţia dată", a susţinut Orban.

Întrebat dacă s-a reconfirmat acordul politic cu conducerea UDMR, liderul PNL a menţionat că liberalii rămând consecvenţi şi respectă angajamentele asumate.

"În momentul în care am bătut palma cu cineva, noi suntem consecvenţi în respectarea angajamentelor pe care ni l-am asumat", a conchis Orban.

Liderii PNL s-au întâlnit, luni după-amiază, cu lideri ai UDMR pentru a discuta despre situaţia creată în urma alegerilor prezidenţiale, în sensul reconfirmării acordului politic de colaborare convenit înaintea turului doi de scrutin şi pentru a analiza situaţia politică.

Surse liberale au declarat, pentru MEDIFAX, că liderii PNL Ludovic Orban, Radu Stroe şi Relu Fenechiu s-au întâlnit, luni după-amiază, cu lideri ai UDMR, pentru a reconfirma acordul politic încheiat înaintea turului al doilea al prezidenţialelor.

PNL şi UDMR au semnat, în 24 noiembrie, un protocol de colaborare în care se menţionează că ambele formaţiuni politice vor acţiona împreună pentru susţinerea unui candidat la funcţia de preşedinte al statului şi vor participa împreună la formarea noului guvern.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orban: Am discutat cu UDMR situaţia politică şi am investigat posibilităţile de poziţionare.
 Vizualizări articol: 494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orban: Am discutat cu UDMR situaţia politică şi am investigat posibilităţile de poziţionare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei