Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 dec 2009 - Anul XIV, nr. 287 (4273)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

“Cea mai fidelă fată”

Cântăreaţa de hip-hop „Marijuana”, adusă cu ambulanţa la Spitalul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cunoscuta cântăreaţă de hip-hop Dana Coteanu, alias “Marijuana”, lansată în 1999 de trupa “La Familia”, a ajuns, aseară, în jurul orei 20:15, la “Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava, după ce a fost preluată de o ambulanţă din zona centrală a Sucevei.
“Vorbea la telefon şi dintr-o dată a început să ţipe: <Nuu...>. Şi apoi a rămas nemişcată”, povesteşte o femeie care a văzut întreaga scenă şi a alarmat câţiva poliţişti comunitari care, la rândul lor, au sunat la 112.
În momentul în care au adus-o la spital, artista, în vârstă de 30 de ani, era într-o stare de agitaţie psihomotorie, fiind incoerentă.
Deşi se simţea rău şi se manifesta ciudat, cântăreaţa le-a spus medicilor de gardă că a băut tequila cu sare şi lămâie şi vroia să plece din spital.
Date fiind antecedentele cântăreţei, internată de mai multe ori la dezintoxicare, ca urmare a consumului de stupefiante, doctorii au anunţat Brigada de Combatere a Crimei Organizate Suceava.
Probele de urină recoltate în Unitatea de primire a Urgenţelor, pentru detectarea drogurilor, au ieşit negative, însă au fost recoltate şi probe toxicologice care urmează să fie transmise Serviciului de Medicină Legală.
Dana Coteanu nu era însoţită şi urma să fie ţinută câteva ore la Unitatea de Primirea Urgenţelor sub supraveghere, medicii urmând apoi să decidă dacă se impune sau nu transferul în secţia Medicală.
Doctorii de la Spitalul Suceava au reuşit, ieri seară, să ia legătura cu tatăl fetei, care a declarat că doreşte ca fiica sa să fie trimisă la Bucureşti, pentru a fi investigată de medicii din Capitală.
Nu este exclus ca Dana Coteanu să fi ajuns la spital ca urmare a consumului de ierburi aromatizate, acele aşa-zise droguri legale care au efecte similare cu cele ale marijuanei sau haşişului.
Doctorii iau în calcul şi varianta ca tânăra să fi suferit o cădere psihică.
Din câte se pare, “Marijuana” urma să ţină un concert într-unul din cluburile sucevene.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cântăreaţa de hip-hop „Marijuana”, adusă cu ambulanţa la Spitalul Suceava.
 Vizualizări articol: 6083 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 6 voturi
Cântăreaţa de hip-hop „Marijuana”, adusă cu ambulanţa la Spitalul Suceava3.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei