Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 dec 2009 - Anul XIV, nr. 287 (4273)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Accident

Un poliţist a zburat cu maşina în râpă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un accident spectaculos s-a produs ieri înainte de prânz pe DN 17, între localităţile Câmpulung Moldovenesc şi Vama. O maşină a plonjat circa 10 metri în gol de pe şosea, între două curbe, după ce a rupt parapetul firav abia instalat la marginea drumului aflat în reabilitare şi a aterizat pe partea dreaptă, în grădina unui localnic. La volanul maşinii se afla un poliţist, agentul Lucian Niga, de la Seviciul de ordine publică de la Poliţia municipiului, care tocmai ieşise din tură. Alături de el a fost şi un alt pasager tânăr, M.G.. Martorii scenei se contrazic, unii susţinând că a existat şi o a treia persoană în maşină, care ar fi plecat imediat după accident, în timp ce alţii au afirmat că doar cei doi tineri erau în autovehiculul Volvo avariat.
În pofida distanţei mari pe care a zburat şi a faptului că maşina a fost serios avariată, cei doi ocupanţi au ieşit pe picioarele lor şi nu păreau să aibă leziuni grave. Au rămas la locul accidentului, în râpă, până la sosirea rapidă a poliţiştilor câmpulungeni. Atât victimele cât şi anchetatorii au trebuit apoi să se târască printr-un canal pe sub şosea, iar recuperarea maşinii avariate a devenit o adevărată aventură tehnică, pentru că modul în care a fost concepută lucrarea de reabilitare a drumului nu oferă soluţii pentru intervenţii în astfel de situaţii.
Cel mai afectat părea, la prima vedere, conducătorul auto, care prezenta hemoragie nazală şi contuzii la nivelul feţei. El ne-a declarat, imediat după ce a reuşit să iasă la drum, că a fost silit, practic, să îşi ia zborul de pe şosea din cauza unui şofer inconştient, care i-a apărut brusc în faţă şi a dispărut în viteză. “Eu abia am ieşit din tură. Mergeam normal şi nu am avut cum să procedez altfel în situaţia asta. Mi-a tăiat faţa unul cu un BMW argintiu, care s-a băgat şi mergea ca nebunul. Nu am reuşit nici să reţin numărul de înmatriculare, aşa de repede s-a petrecut totul. A fost singurul mod în care puteam să îl evit fără să iasă o altă nenorocire. Decât să lovesc pe altcineva, ori să dau peste oamenii care umblă chiar pe drum, am tras la limită spre marginea drumului, parapetul s-a dus şi am ajuns în grădina de acolo. Cred că oricine în locul meu făcea aşa, nu poţi da peste copii pe drum numai ca să te scoţi pe tine şi nici nu ai timp să te gândeşti cum să procedezi. Este tot ce îmi amintesc în acest moment”, ne-a spus poliţistul implicat în accident. Afirmaţia sa este confirmată de oamenii din zonă, care susţin că autoturismul a încercat “să facă o evitare şi nu a avut destul loc”.
Tânărul a răspuns întrebărilor colegilor înainte de a fi transportat la spital pentru investigaţii şi a fost testat cu aparatul etilotest. Deşi nimeni nu a reţinut numărul de înmatriculare al bolidului care se pare că a determinat accidentul, acesta este în prezent căutat de poliţiştii din toată zona şi există şanse de a fi depistat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un poliţist a zburat cu maşina în râpă.
 Vizualizări articol: 645 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Un poliţist a zburat cu maşina în râpă3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei