Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 dec 2009 - Anul XIV, nr. 287 (4273)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Primul lanţ privat de clinici dermatologice din România - Laurus Medical a deschis şi la Suceava!

Laurus Medical a lansat primul lanţ privat de clinici dermatologice din România, venind în întâmpinarea pacienţilor printr-o dotare şi pregătire a cadrelor medicale la nivel european. Specialiştii acestei clinici au calificare şi expertiză în dermatologie şi venerologie, abordând întreaga patologie dermatologică atât la adult cât şi la copii (dermato-pediatrie).
Echipa este coordonată de Profesor Doctor Olga Simionescu şi are ca scop tratarea corectă şi unitară a pacienţilor.

 

 

În ce constă o consultaţie la clinica Laurus Medical?

Consultaţia începe cu anamneza complexă a pacientului: istoricul bolii, ce tratamente a urmat acesta, alte suferinţe medicale, alergii cunoscute şi dacă are în familie rude bolnave de boli de piele, plus dermatoscopia digitală făcută cu ajutorul unui dermatoscop ultraperformant.
Dermatoscopia este o metodă neinvazivă de investigaţie în dermatologia modernă, ce permite medicului să vizualizeze anumite afecţiuni ale pielii, la un nivel superior şi cu o acurateţe mărită, fiind de un real succes în diagnosticul precoce al melanomului sau al altor boli incurabile.
După aceste investigaţii se va da un diagnostic corect şi se va recomanda un tratament atât la noi în clinică, cât şi acasă dacă este cazul.

 

 

Ce alte investigaţii se mai pot face în cadrul clinicii Laurus Medical?

La noi în clinică se pot face următoarele investigaţii: Imunofluorescenţa directă cutanată; explorarea alergologică de tip PATCH-TESTARE (răspunsul organismului la diferiţi alergeni prin care se poate afla la ce substanţe suntem alergici, inclusiv testarea alergiei la farduri); prelevarea de biopsii cutanate şi mucoase prelucrate şi diagnosticate la Institutul Naţional Victor Babeş din Bucureşti; dermatoscopie digitală (asistată de computer) în diagnosticul cancerului cutanat.



Tratamente în clinica Laurus Medical?

Tratamente pentru Psoriazis PUVA-UVA (ultraviolete tip A)
Crioterapie pentru căderea părului, melasmă
Tratament pentru acnee şi acnee papulopustuloasă
Tratament seboregulator şi peeling cu fructe şi criogenie
Tratament cu radio-frecvenţă. Această tehnologie asigură rezultate de o calitate superioară şi cea mai rapidă vindecare. Cu acest echipament tratăm: papiloame, vegetaţii venerice, keratoze seboreice, carcinoame bazocelulare, carcinoame spinocelulare şi alte tumori, inclusiv vasculare.
Chirurgie de acurateţe cu respectarea protocoalelor europene.
Toate dosarele medicale ale pacienţilor vor fi studiate de o echipă medicală şi managerială condusă de Profesor Doctor Olga Simionescu printr-un sistem de centralizare a datelor la sediul coordonator din Bucureşti. Astfel, datorită centralizării tuturor datelor medicale, inclusiv a imaginilor şi a investigaţiilor făcute, pacientul are o a doua opinie legată de tratamentul care i s-a prescris, putându-se astfel găsi soluţia cea mai bună în cazul său, prin cumulul experienţei câştigată în cazurile din toată ţara. De aici şi sloganul nostru: “Sănătate prin Calitate!”

 

 

Unde se află clinica Laurus Medical în Suceava?

Pe strada Universităţii, nr. 19, bloc B, parter (în spatele Centrului Comercial „Zimbru” şi al magazinului „Kaufland”).
Pentru a vă programa în vederea unui consult, apelaţi-ne la numărul de telefon 0230.211.888 (de luni până vineri între orele 08-20 şi sâmbătă între orele 08-12). Mai multe detalii aflaţi vizitând www.laurusmedical.ro .

Vă aşteptăm cu încredere în clinica noastră !

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul lanţ privat de clinici dermatologice din România - Laurus Medical a deschis şi la Suceava!.
 Vizualizări articol: 728 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.88/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 8 voturi
Primul lanţ privat de clinici dermatologice din România - Laurus Medical a deschis şi la Suceava!3.958

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei