Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 dec 2009 - Anul XIV, nr. 287 (4273)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tombolă

Casă de 70.000 de euro, câştigată de un sucevean de 21 de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

A cumpărat o saltea de pat şi s-a ales cu o vilă pe două niveluri. Asta este povestea unui tânăr sucevean, student la Iaşi, al cărui vis, de a avea o casă proprie, s-a îndeplinit mult mai devreme decât credea.
Sâmbătă dimineaţa, Florin Alucăi, tânărul care a fost desemnat câştigător al marelui premiu Baumax în urma tragerii la sorţi la concursul naţional din luna noiembrie, a primit actele de proprietate a noii sale locuinţe.
Acestea, împreună cu cheile locuinţei, i-au fost înmânate în prezenţa directorului magazinului de bricolaj Baumax, Carmen Chiru, precum şi a directorului de vânzări Baumax România, Laszlo Florian.
Casa se află în cartierul Iţcani şi are o suprafaţă de 150 de metri pătraţi, din care 130 locuibili, pe două niveluri, are două băi, bucătărie, două dormitoare, sufragerie, un birou, dar şi beci la subsol.
Pentru ca proprietarul acesteia să fie pe deplin mulţumit de noua sa locuinţă, i
s-a oferit posibilitatea de a alege finisajele din casă, de la parchetul şi gresia de pe jos, până la culoarea băilor, pentru ca în termen de o săptămână acestea să fie realizate după preferinţele sale.
Norocosul tânăr, în vârstă de 21 de ani, a povestit cum un simplu talon, completat în fugă, i-a asigurat viitorul, cel puţin în privinţa locuinţei.
“E prima dată când câştig ceva. Am fost să cumpăr o saltea, am completat repede talonul şi am plecat, fără să mă gândesc vreun moment că după două săptămâni aveam să fiu sunat şi să mi se spună că am câştigat o casă.
Acum am scăpat de o grijă, nu am de ce să mă mai zbat ca să îmi fac o casă. De acum îmi mai trebuie doar o maşină... cine ştie, poate o câştig şi pe asta”, a glumit Florin Alucăi, care locuieşte cu părinţii în cartierul George Enescu.
Concursul naţional la care suceveanul Florin Alucăi a câştigat marele premiu – o casă, a fost organizat la aniversarea celor trei ani de prezenţă Baumax pe piaţa de bricolaj din România.
La sfârşitul campaniei au fost acordate 180.000 de premii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Casă de 70.000 de euro, câştigată de un sucevean de 21 de ani.
 Vizualizări articol: 6015 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 12 voturi
Casă de 70.000 de euro, câştigată de un sucevean de 21 de ani4.3512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei