Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 dec 2009 - Anul XIV, nr. 287 (4273)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: Dacă PSD contestă alegerile, va fi extrem de penibil

Luni, 7 Decembrie 2009 (17:55:08)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, că dacă PSD va contesta rezultatul alegerilor va deveni "extrem de penibil".

Traian Băsescu a mai spus că l-a sunat pe contracandidatul său, Mircea Geoană, "ca un gest de politeţe", refuzând să ofere detalii despre discuţia cu acesta.

Întrebat despre o eventuală contestare a rezultatului alegerilor de către PSD, Băsescu a apreciat că acest lucru ar face PSD să devină "extrem de penibil".

"Este posibil un singur lucru: să devină extrem de penibili. Si aşa au fost penibili ştiind, parte din oamenii din stafful lui Mircea Geoană că au făcut presiuni să i se pună cifre mai mari, iar astăzi toţi ne răcorim pe institutele de sondaj, dar este arhicunoscut faptul că în toate partidele există oameni care comunică cu toate institutele de sondare a opiniei publice", a adăugat Băsescu.

Traian Băsescu a obţinut, la scrutinul de duminică, 50,33% din voturi, iar Mircea Geoană 49,66%, potrivit rezultatelor finale, dar încă nevalidate, anunţate, luni, de purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ.

Secretarul general al PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, că fraudele de la alegeri obligă PSD să conteste scrutinul prezidenţial de duminică, susţinând că românii l-au ales pe Mircea Geoană, dar că aparatul de stat al lui Traian Băsescu încearcă să-l scoată pe actualul preşedinte învingător.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Dacă PSD contestă alegerile, va fi extrem de penibil.
 Vizualizări articol: 530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu: Dacă PSD contestă alegerile, va fi extrem de penibil0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei